Skip to main content

Oppskrifter

Vegetarisk farsesaus

Kos deg med en lun spaghetti bolognese laget med Quorn-farse i kveld. Strø vegetarisk parmesan over for å få en ekstra smaks-hit.

Se oppskrift

En verden av fantastiske matopplevelser venter på å bli oppdaget

Med en rekke Quorn-baserte måltidsidéer som garantert vil gi deg vann i munnen som utgangspunkt, kan du oppdage en helt ny verden av spennende smaker og også friske opp dine egne favorittoppskrifter. Oppskriftene våre vil gi deg alt du trenger for å lage velsmakende måltider i en fei.

Vanlige Spørsmål

Vi er alltid klar til å hjelpe

Kan du varme Quorn opp igjen?
Når du bruker Quorn-produkter i hjemmelagde oppskrifter som pai, bolognese, karri og chili er det helt trygt å varme dem opp igjen dersom de har blitt oppbevart kjølig og godt i kjøleskapet eller fryseren og spises innen 24 timer. Hvis du kan motstå fristelsen så lenge, da!
Hvordan tilbereder jeg Quorn-produkter?
Quorn-produkter er lette å tilberede. De kan tilberedes i ovn, på grill, i komfyr eller mikrobølgeovn. Quorn-produkter er gode, smakfulle og lette å lage; bare følg instruksjonene på pakken. Tilberedningsinstruksjonene våre anbefaler ofte at sausen lages før selve Quorn-produktet, ettersom produktene våre krever kortere koke- eller steketid enn varer med animalske proteiner.
Hvor mange Quorn-produkter finnes?
I Norge er det nå 3 ulike Quorn-produkter å velge mellom.
Egner Quorn-produktene seg for veganere?
Quorn har en rekke veganer-produkter som passer for de som velger å følge en vegansk diett. Mesteparten av Quorn-produktene inneholder fortsatt en liten del eggehvite eller melkeingredienser, og er derfor ikke egnet for veganere. Vi jobber derimot hele tiden for å finne andre måter å produsere Quorn-produkter på slik at de passer for veganere.