Skip to main content

En verden av fantastiske matopplevelser venter på å bli oppdaget

Med en rekke Quorn-baserte måltidsidéer som garantert vil gi deg vann i munnen som utgangspunkt, kan du oppdage en helt ny verden av spennende smaker og også friske opp dine egne favorittoppskrifter. Oppskriftene våre vil gi deg alt du trenger for å lage velsmakende måltider i en fei.

Vanlige Spørsmål

Vi er alltid klar til å hjelpe

Kan Quorn varmes opp igjen?
Quorn er helt trygt å varme opp igjen dersom produktet har blitt oppbevart kjølig og godt i kjøleskapet og spises innen 48 timer. Bare pass på at maten er rykende varm tvers gjennom før du serverer den, og husk: Ikke varm den opp igjen mer enn én gang.
Hvordan tilbereder jeg Quorn?
Anbefalte tilberedningsmetoder for Quorn finner du på baksiden av hver pakke og på produktsidene. For best resultat anbefaler vi at du følger metodene som er allerede er godt gjennomprøvd. Hvis du velger å tilberede Quorn på en annen måte, bare sørg for at maten er rykende varm før du serverer og nyter den. Hvis du er på jakt etter smakfull måltidsinspirasjon, hvorfor ikke prøve noen av oppskriftenevåre?
Hva er mycoprotein?
Mycoprotein er en ingrediens som brukes i alle Quorn-produkter. Det består av en naturlig næringsrik sopp som har et høyt protein- og fiberinnhold, lite mettet fett og ingen kolesterol. Produksjonen av mycoprotein krever 90% mindre landareal, vann og karbonutslipp sammenlignet med dyreprotein, så det er bra for klodens helse også. Finn ut mer her.
Har Quorn veganske produkter i sortimentet?
Vi har en rekke veganske Quorn-produkter som er godt merket på produktsidene våre.