Linseboller med Quorn-farse 2.7692307692308 out of 5, 1 based on 13 ratings

Oppskrifter

Linseboller med Quorn-farse

13

Rate this recipe

Prøv denne deilige oppskriften på vegetariske linseboller med Quorn-farse - disse smaksrike bollene er ideelle om du skal ha fester eller gjester. Det beste med dem? De har et lavt innhold av mettet fett.

Ingredienser

  • 150 g Quorn-farse
  • 1 ss olje
  • 1/2 løk, kuttet i små terninger
  • 2 hvitløksfedd, knust
  • 3 ss karripulver
  • 2 ss vann
  • En håndfull spinat
  • 1 ss mynte, finhakket
  • 2 ss koriander, finhakket
  • 1 eggeplomme
  • 75 g brødrasp av grovt brød
  • 100 g puylinser
  • 1 ss mango-chutney
  • 1 ss revet sitronskall (kan utelates)
  • 150 g siktet mel
  • 250 ml kaldt vann
  • 75 g brødrasp av grovt brød
  • 35 g knuste papadamer
  • 1 ss løkfrø
  • 2 ss karripulver
  • 1 grønn chili
  • 100 ml yoghurt naturell
  • En klype sukker
  • Liten håndfull mynteblader

Laget med Quorn-farse

Se produkt