Vår Tilnærming

TIL ALLES BESTE

Hos Quorn® har vi en misjon. En misjon om å få flere personer til å velge gode kjøttfrie måltider. En misjon om å tilby mat som er sunn både for mennesker og for planeten. En misjon om å bringe folk sammen og starte en bevegelse – fordi til sammen kan matvalgene vi tar gjøre planeten sunnere. Og er ikke det en fremtid verdt å spise for?

EN SUNN OG BÆREKRAFTIG MÅTE Å NYTE GOD MAT PÅ

Smak

Måltider uten kjøtt bør aldri være uten smak. Derfor er Quorn-produkter stappfulle av et herlig, næringsrikt protein.

Finn ut mer

Helse

Helse står i sentrum for alt vi gjør. Derfor inneholder alle produktene våre Quorn mycoprotein, et naturlig superprotein som er sunt både for deg og planeten.

Finn ut mer

Bærekraft

God mat burde ikkje koste jorden. Derfor har alle produktene våre Quorn mycoprotein – et superprotein som gir smakfulle måltider.

Finn ut mer

VÅR MISJON

Leter du etter litt tankevekkende mat? Se videoen vår for å lære mer om hvordan Quorn er laget. Alle produktene våre har Quorn mycoprotein. Det er et superprotein som er sunt både for deg og planeten.

Finn ut mer

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Installer deg på kjøkkenet og prøv noen av våre smakfulle oppskrifter. Ikkje bare er alle rettene utsøkt gode å spise, de er også gode mot planeten. Det er vinn vinn.

Se alle oppskrifter

Visste du at?

90%

Quorn spaghetti bolognese inneholder 90% mindre mettet fett enn et kjøttalternativ†[1]

3 år

Du kan spare miljøet for utslipp av miljøgasser tilsvarende det du bruker for å lade telefonen din i 3 år ved å bytte ut kjøttdeig med Quorn Farse i ett eneste måltid†[2][3]

12x lavere

Vannforbruket av Quorn-kjøttdeig er 12 ganger lavere enn for kjøttdeig†[2]

Vanlige spørsmål

Se alle vanlige spørsmål