Skip to main content
  1. Home
  2. Om Quorn

Vår Tilnærming

Vi liker å se på ting litt annerledes

Hos Quorn® liker vi å se litt annerledes på ting Vi vet at verdens voksende befolkning trenger en bærekraftig, og på samme tid sunn, diett. Derfor har vi valgt en annen tilnærming når det gjelder proteinproduksjon, og velger å bruke mycoprotein, en næringsrik proteinkilde som også er en kilde til fiber, i alle Quorn-produkter. Quorn har som mål å inspirere folk til å spise sunn mat basert på smakfulle og uimotståelige oppskrifter, stappfulle av smak og rike på nye smaksopplevelser fra hele verden. Vårt mål er å produsere sunne proteiner for en sunnere klode.

Lær mer om hvordan Quorn lages

Se videoen vår for å lære mer om hvordan Quorn lages. Vi har en annerledes tilnærming til proteinproduksjon, og bruker mycoprotein i alle Quorn-produktene, for klodens skyld.

Finn ut mer

Vi er ikke bare opptatt av sunne måltider, men også av en sunn klode.

Finn ut mer

Vi har en annerledes tilnærming til proteinproduksjon, og derfor er mycoprotein drivkraften i alle Quorn-produktene.

Finn ut mer

Kontinuerlig utvikling for å redusere plastbruk og forbedre gjenvinningsgraden.

Finn ut mer

Vanlige spørsmål

Å kokkelere med Quorn er ikke alltid det samme som å lage annen mat. Derfor får du her en rekke inspirerende oppskrifter og tips til hvordan du kan forberede, tilberede og oppbevare dine favoritt Quorn-produkter og oppskrifter. Ta en titt på våre "Vanlige spørsmål (FAQ)" for enkle tips som er lette å følge.

Hvordan tilbereder jeg Quorn?

Er Quorn-produkter sunne?

Kan Quorn varmes opp igjen?

Hva er mycoprotein?

Oppdag våre oppskrifter og produkter