Thai-suppe med nudler og Quorn-stykker
Vår herlig sunne Thaisuppe med nudler laget med Quorns veganske stykker er en rett du vil lage igjen og igjen.
Tjener 4
40 mins
Litt innsats
99 kalorier
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-biter
Rik på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mettet fett
Ingredienser
- 300 g Quorn-biter
- 2 ss matolje
- 1 stor løk, i skiver
- 2 fedd hvitløk, knust
- 1 ts spisskummen
- 1 ts malt koriander
- 1 ts gurkemeie
- 1/2 ts cayennepepper
- 2 dl kokosmelk
- 9 dl grønnsaksbuljong
- 2 gulrøtter, skrelt og skåret i skiver
- 100 g babymais, i skiver
- 100 g sukkererter, skåret i to
- 50 g risnudler, kokt etter oppskrift på pakken
- 2 vårløk, finkuttet
Metode
- Varm opp en spiseskje olje i en stor kjele og stek løken på medium varme i 5 minutter. Rør inn hvitløk og krydder og stek videre i 2 minutter.
- Ha oppi kokosmelk, grønnsaksbuljong og grønnsaker. Kok opp og la småkoke i 20 minutter.
- Imens har du en spiseskje olje oppi en stekepanne og steker Quorn-stykkene i 7 minutter, til de er lett gylne.
- Ha de kokte risnudlene oppi suppa, sammen med de stekte stykkene. Rør godt, og la småkoke i 3 minutter.
- Dryss vårløk over og server rykende varm med godt brød til.
TIPS: om du ønsker en hottere vri på suppa, kan du steke litt finkuttet, grønn chili sammen med krydderet.
Retten kan fryses.