Thai-suppe med nudler og Quorn-stykker
Vår herlig sunne Thaisuppe med nudler laget med Quorns veganske stykker er en rett du vil lage igjen og igjen.
Tjener 4
40 mins
Litt innsats
99 kalorier
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-biter
Rik på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mettet fett
Ingredienser
- 300 g Quorn-biter
- 2 ss matolje
- 1 stor løk, i skiver
- 2 fedd hvitløk, knust
- 1 ts spisskummen
- 1 ts malt koriander
- 1 ts gurkemeie
- 1/2 ts cayennepepper
- 2 dl kokosmelk
- 9 dl grønnsaksbuljong
- 2 gulrøtter, skrelt og skåret i skiver
- 100 g babymais, i skiver
- 100 g sukkererter, skåret i to
- 50 g risnudler, kokt etter oppskrift på pakken
- 2 vårløk, finkuttet
Metode
- Varm opp en spiseskje olje i en stor kjele og stek løken på medium varme i 5 minutter. Rør inn hvitløk og krydder og stek videre i 2 minutter.
- Ha oppi kokosmelk, grønnsaksbuljong og grønnsaker. Kok opp og la småkoke i 20 minutter.
- Imens har du en spiseskje olje oppi en stekepanne og steker Quorn-stykkene i 7 minutter, til de er lett gylne.
- Ha de kokte risnudlene oppi suppa, sammen med de stekte stykkene. Rør godt, og la småkoke i 3 minutter.
- Dryss vårløk over og server rykende varm med godt brød til.
TIPS: om du ønsker en hottere vri på suppa, kan du steke litt finkuttet, grønn chili sammen med krydderet.
Retten kan fryses.
INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER
Se alle oppskrifterOppskrifter
Hjemmelaget glutenfri pizza med Quornbiter
Tjener 4
30 mins
459 kalorier
(Per porsjoner)
Oppskrifter
Asiatisk wok med squashnudler og Quorn-stykker
Tjener 4
10 mins
217 kalorier
(Per porsjoner)