Skip to main content

Enkel flatbrødpizza med futt

Denne enkle flatbrødpizzaen har krutt i seg. Den er toppet med deilig sunne Quorn-stykker, paprika og mozzarella.

Tjener 2

35 mins

Litt innsats

531 kalorier
(Per porsjoner)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-biter

Rik på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mettet fett

Ingredienser

  • 150 g Quorn-biter
  • 1 liten, oransje paprika, tynt skivet og med frøene fjernet
  • 1 liten aubergine, tynt skivet
  • 1 mykt flatbrød med hvitløk og persille
  • 100 g mozzarellaperler
  • 1 liten rød chili, i tynt skivede ringer
  • 8-10 mynteblader, finrevet
  • 2 ss olje smakssatt med hvitløk
  • 1 ss soyasaus
  • ½ ts chiliflak

Metode

  1. Forvarm ovnen til 200°C. Legg den oransje paprikaen i et stekefat og bak i 10 minutter, ta den så ut og la den avkjøles.
  2. I mellomtiden blander du ingrediensene til marinaden i en bolle og legger Quornstykkene oppi. Dekk til og la det marinere i 30 minutter.
  3. Bruk en grillpanne, stek auberginene over høy varme i ett minutt på begge sider og sett det til side.
  4. Legg flatbrødet på et stekebrett og legg de skivede auberginene, de marinerte stykkene, den oransje paprikaen, mozzarellaperlene og chilien på toppen og stek dette midt i ovnen i 12 minutter, eller til pizzaen er gyllen og mozzarellaen bobler.
  5. Strø revet mynte over og server.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter