
Enkel flatbrødpizza med futt
Denne enkle flatbrødpizzaen har krutt i seg. Den er toppet med deilig sunne Quorn-stykker, paprika og mozzarella.
Tjener 2
35 mins
Litt innsats
531 kalorier
(Per porsjoner)

Laget med Quorn-biter
Rik på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mettet fett
Ingredienser
- 150 g Quorn-biter
- 1 liten, oransje paprika, tynt skivet og med frøene fjernet
- 1 liten aubergine, tynt skivet
- 1 mykt flatbrød med hvitløk og persille
- 100 g mozzarellaperler
- 1 liten rød chili, i tynt skivede ringer
- 8-10 mynteblader, finrevet
- 2 ss olje smakssatt med hvitløk
- 1 ss soyasaus
- ½ ts chiliflak
Metode
- Forvarm ovnen til 200°C. Legg den oransje paprikaen i et stekefat og bak i 10 minutter, ta den så ut og la den avkjøles.
- I mellomtiden blander du ingrediensene til marinaden i en bolle og legger Quornstykkene oppi. Dekk til og la det marinere i 30 minutter.
- Bruk en grillpanne, stek auberginene over høy varme i ett minutt på begge sider og sett det til side.
- Legg flatbrødet på et stekebrett og legg de skivede auberginene, de marinerte stykkene, den oransje paprikaen, mozzarellaperlene og chilien på toppen og stek dette midt i ovnen i 12 minutter, eller til pizzaen er gyllen og mozzarellaen bobler.
- Strø revet mynte over og server.