Personvern

Marlow Foods Limited respekterer personvernet til alle som besøker nettstedet vårt. Personlig informasjon om deg kan hentes inn når du besøker nettstedet vårt, enten gjennom automatiske sporingsenheter (se avsnittet «IP-adresser og informasjonskapsler» nedenfor), når du registrerer deg på nettstedet eller når du er aktiv på nettstedet.

I henhold til Data Protection Act 1998 (personvernloven), er databehandleren Marlow Foods Limited, et selskap som er organisert og som eksisterer under lovene i England og Wales, med registrert adresse Station Road, Stokesley, TS9 7AB, Storbritannia, og registreringsnummer 01752242.

Vårt registreringsnummer hos Storbritannias Information Commissioner’s Office er Z7065722.

Vår utvalgte representant for saker som angår personvernloven kan kontaktes på kundeservice@quornfoods.com, eller ved å fylle ut dette kontaktskjemaet.

Organisasjonsnummer – GB813044469

Informasjon vi kan innhente fra deg

Vi kan innhente og behandle følgende data om deg, enten når du registrerer deg på eller bruker nettstedet:

 • Ditt navn; og
 • Din e-postadresse

Når du bidrar på eller laster opp informasjon til nettstedet, vil vi lagre denne typen informasjon for å kunne levere innholdet på nettstedet.

Hvis du tar kontakt med oss, vil vi kanskje lagre denne korrespondansen.

Vi kan også be deg fylle ut spørreundersøkelser som vi brukes for forskning, men du må ikke svare på disse.

Vi vil også samle inn og lagre informasjon om dine besøk på nettstedet, inkludert, men ikke begrenset til, trafikkdata, lokaliseringsdata, nettlogger og annen kommunikasjonsdata, da dette kan være nødvendig for vår del eller ressursene du benytter.

Du har som enkeltperson rett til å finne ut hva slags personlig informasjon vi har om deg, og å kreve at vi korrigerer eventuelle feil i denne informasjonen. En tilgangsforespørsel kan bli gjenstand for et gebyr på GBP 10 for å dekke våre kostnader med å levere informasjon om opplysningene vi har om deg. Du kan også be om at vi ikke bruker din personlige informasjon.

Du kan når som helst be om tilgang til, eller endring av, din personlige informasjon som vi har om deg ved å kontakte oss på følgende e-postadresse: kundeservice@quornfoods.com.

IP-adresser og informasjonskapsler

Vi kan innhente informasjon om datamaskinen din, inkludert, når dette er tilgjengelig, din IP-adresse, ditt operativsystem og din nettleser, for systemadministrasjon og for å rapportere totalinformasjon. Dette er statistisk data om våre brukeres netthandlinger og nettvaner, og dette identifiserer ikke enkeltpersoner.

Av samme grunn kan vi innhente informasjon om din generelle internettbruk ved å bruke informasjonskapsler som lagres på harddisken på datamaskinen din. Informasjonskapslene inneholder informasjon som overføres til harddisken på datamaskinen din. De hjelper oss forbedre nettstedet vårt og levere en bedre og mer personlig tjeneste. De gjør at vi kan:

 • beregne størrelsen på brukerbasen vår og bruksmønstrene ved å lagre informasjon om preferanser, og dermed tilpasse siden etter dine individuelle interesser;
 • hente søkeresultatene raskere;
 • kjenne deg igjen når du kommer tilbake til nettstedet.

Du kan nekte å godta bruk av informasjonskapsler ved å aktivere en innstilling i nettleseren som lar deg avslå bruk av informasjonskapsler. Men hvis du velger denne innstillingen, kan det hende du ikke får tilgang til visse deler av nettstedet. Med mindre du har endret nettleserinnstillingen slik at den vil nekte informasjonskapsler, vil systemet vårt sende informasjonskapsler når du logger på nettstedet.

Hvor vi lagrer dine personlige data

Dataene vi innhenter fra deg kan overføres til og lagres på et sted utenfor EØS. De kan også behandles av medarbeidere som jobber utenfor EØS, men som jobber for oss eller en av våre leverandører. Denne typen medarbeidere kan blant annet jobbe med administrering av rangeringssystemer, analyse av totaldata og levering av støttetjenester til deg. Ved å sende inn dine personlige data, samtykker du til denne overføringen, lagringen og behandlingen. Vi vil iverksette alle fornuftige tiltak som er nødvendig for å sikre at dataene dine behandles trygt og i samsvar med denne personvernpolicyen.

All informasjon du leverer til oss blir lagret på våre eller våre leverandørers sikre servere.

Uheldigvis er ikke overføring av informasjon over internett fullstendig trygt. Selv om vi gjør vårt ytterste for å beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere sikkerheten til dataene som sendes til siden vår. All overføring er på egen risiko. Etter at vi har mottatt informasjonen din bruker vi strenge prosedyrer og sikkerhetsfunksjoner for å forhindre uautorisert tilgang.

Bruk av informasjonen

Vi vil også bruke informasjonen vi har om deg til:

 • å sikre at innholdet på nettstedet presenteres på den mest effektive måten for deg og datamaskinen;
 • å varsle deg om endringer i tjenesten vår og nettstedet;
 • å overvåke din bruk av nettstedet; og
 • å samle statistikk om brukere, trafikkmønster og relatert nettstedsinformasjon i en anonym form.

Vi kan også bruke dataene dine, eller tillate at våre leverandører bruker dataene dine, til å levere informasjon til deg om varer og tjenester vi tror du er interessert i, og vi eller dem kan ta kontakt med deg om disse via e-post.

Hvis du ikke vil at vi skal bruke dataene dine på denne måten, send en e-post til kundeservice@quornfoods.com.

Hvilke fordeler får du ved at vi innhenter informasjon om deg?

Innhenting av denne informasjonen vil hjelpe oss:

 • oppfylle forespurte tjenester av deg;
 • opprette nettsideinnhold som er mer relevant for deg;
 • gjøre forbedringer av vår nettside;
 • vurdere generelle trender i nettstedet og dets bruk; og
 • varsle deg om nye produkter, spesialtilbud, oppdatert informasjon og andre nye tjenester som vi vurderer å være av interesse for deg når du har gitt oss din tillatelse.

Avsløring av din informasjon

Vi kan avsløre din personlige informasjon til medlemmer av konsernet, dvs. våre datterselskap, vårt eierselskap og dets datterselskap, som definert i avsnitt 1162 i Companies Act 2006.

Vi kan avsløre din personlige informasjon til tredjeparter:

 • for å bruke informasjonen din som beskrevet ovenfor på våre vegne. Vi skal sikre at slike parter holder informasjonen din konfidensiell og ikke bruker informasjonen din til andre formål enn det som er tillatt i henhold til denne avtalen.
 • i tilfelle vi selger eller kjøper en virksomhet eller eiendeler, og da vi kan oppgi dine personlige data til den fremtidige selgeren eller kjøperen av slik forretning eller aktiva;
 • hvis Marlow Foods eller i hovedsak alle dets aktiva er kjøpt opp av en tredjepart, og da vil personlige data som holdes av selskapet om dets brukere og kunder, være en av de overførte aktivaene; eller
 • hvis vi har plikt til å avsløre eller dele dine personlige data for å overholde en lovbestemt forpliktelse, eller for å fullbyrde eller bruke disse vilkår og andre avtaler, eller til å beskytte rettighetene, eiendom, eller sikkerheten til Marlow Foods, våre kunder, eller andre. Dette inkluderer å bytte informasjon med andre selskaper og organisasjoner for å beskytte mot svindel, og for å bekrefte alder og identitet.

Nettstedet kan fra tid til annen inneholde koblinger til og fra nettsteder til våre partnernettverk, annonsører og assosierte selskaper. Hvis du bruker en kobling til å komme til disse nettstedene, vær oppmerksom på at disse nettstedene har egne personvernpolicyer og at vi ikke er ansvarlig for disse policyene. Sjekk disse policyene før du sender inn personlig data til disse nettstedene.

Informasjon om opplasting

Når du bruker en funksjon som lar deg laste opp informasjon til nettstedet, eller som lar deg ta kontakt med andre registrerte brukere på nettstedet, må du følge standardene for innhold som forklart i nettstedets vilkår. Du garanterer at ethvert slikt bidrag samsvarer med disse standardene, og du holder oss skadeløse for eventuelle brudd på denne garantien.

Ved å levere eller laste opp informasjon til nettstedet, gir du oss rett til å bruke, kopiere, distribuere og avsløre til tredjeparter denne typen informasjon for formålene forklart i nettstedets vilkår.

Hvis du på noe tidspunkt ønsker å forlate nettstedet, kan du gi oss beskjed på følgende e-postadresse: kundeservice@quornfoods.com . Når vi mottar melding fra deg og når vi mottar en forespørsel fra deg om å gjøre dette, vil vi gjøre det vi kan innen rimelighetens grenser for å fjerne all informasjon du har levert fra nettstedet. Vi forbeholder oss retten til å ta kopier av eventuell informasjon du har gitt for arkiveringsformål og samsvar med våre lovmessige plikter.

Vi har også rett til å avsløre din identitet til enhver tredjepart som mener at materiale du har lagt ut eller lastet opp til nettstedet, utgjør et brudd på deres åndsrett eller rett til personvern.

Vi er ikke ansvarlig, eller forpliktet til en tredjepart, for innholdet eller nøyaktigheten til informasjonen som leveres til eller lastes opp til nettstedet av deg eller andre brukere av nettstedet.

Vi har rett til å fjerne informasjon du leverer eller laster opp til nettstedet hvis materialet, i vår oppfatning, ikke er i samsvar med våre krav til akseptabel bruk som forklart i nettstedets vilkår.

Informasjonen du bidrar med eller laster opp til nettstedet skal være sann og presis.

Endringer i vår personvernpolicy

Eventuelle endringer vi gjør i vår personvernpolicy i fremtiden vil publiseres på denne siden og, hvis aktuelt, varsles til deg via e-post.

Kontakt

Spørsmål, kommentarer og forespørsler vedrørende denne personvernpolicyen sender du til kundeservice@quornfoods.com.