Bærekraft
Vi kan ikke fortsette å spise på den måten vi gjør – verden vil ganske enkelt ikke overleve. Men ved å gå over til et mer bærekraftig protein med Quorn®, KAN du hjelpe planeten en bit av gangen.
Som du allerede vet er produktene våre gode for både deg og planeten, men bak scenen arbeider vi også med å minimalisere miljøpåvirkningen, ved å gjøre driften vår så effektiv som mulig. Vi har allerede redusert karbonfotavtrykket til fabrikkene våre, og vannforbruket vårt per tonn som virksomhet – du kan lese mer om dette nedenfor..
Ting vi er stolte over
Her er bare noen av tingene vi har fått til siden 2012: Vi jobber for å gjøre enda mer, og har satt noen høye mål for oss selv.
33%
Vi har redusert karbonavtrykket til fabrikkene våre per tonn med 83%[1]
80%
Ved å tenke nytt om emballasje har vi klart å fjerne 147,5 tonn plastikk[1]
36%
Vi har redusert vannforbruket per tonn med 36%[1]
Datakilde: 1. Net Positive-rapport (2022)
Elsk mat, hat avfall
Hvis du ikke kaster noe, vil du aldri trenge noe
, Pleide mamma alltid å si. Så vi har gjort det til en viktig del av vårt arbeide å ta for oss svinn og matavfall også:
Vi har blitt med i WRAPs Courtauld 2025-initiativ for å redusere avfall og utslipp med en femtedel :
Vi jobber tett med WRAP for å kutte ned på svinn og avfall i hele produksjonslinjen vår, og i de tusen hjem.
Vi har redusert matsvinn med 40 % fra 2019 til 2021[1]
Datakilde: 1. Net Positive-rapport (2022)
Net Positive-rapport
Vår nyeste Net Positive-rapport er nå tilgjengelig. Ta en titt på all den spennende utviklingen og de innovative tiltakene som blir gjort for å gjøre Quorn® mer bærekraftig. Se rapportVisste du at?
90%
Quorn spaghetti bolognese inneholder 90% mindre mettet fett enn et kjøttalternativ†[1]
3 år
Du kan spare miljøet for utslipp av miljøgasser tilsvarende det du bruker for å lade telefonen din i 3 år ved å bytte ut kjøttdeig med Quorn Farse i ett eneste måltid†[2][3]
10x lower
Vannforbruket av Quorn-kjøttdeig er 12 ganger lavere enn for kjøttdeig†[2]
Datakilder: † Verdensgjennomsnitt, 1. McCance and Widdowson (2019), 2. Quorn Footprint Comparison Report (the Carbon Trust, 2023), 3. Forbes (2013)