Bærekraft

Bærekraft

Vi kan ikke fortsette å spise på den måten vi gjør – verden vil ganske enkelt ikke overleve. Men ved å gå over til et mer bærekraftig protein med Quorn®, KAN du hjelpe planeten en bit av gangen.

Som du allerede vet er produktene våre gode for både deg og planeten, men bak scenen arbeider vi også med å minimalisere miljøpåvirkningen, ved å gjøre driften vår så effektiv som mulig. Vi har allerede redusert karbonfotavtrykket til fabrikkene våre, og vannforbruket vårt per tonn som virksomhet – du kan lese mer om dette nedenfor..

Ting vi er stolte over

Her er bare noen av tingene vi har fått til siden 2012: Vi jobber for å gjøre enda mer, og har satt noen høye mål for oss selv.

33%

Vi har redusert karbonavtrykket til fabrikkene våre per tonn med 33%[1]

80%

80% av emballasjen vår er nå gjenvinnbar[1]

16%

Vi har redusert vannforbruket per tonn med 16%[1]

Elsk mat, hat avfall

Hvis du ikke kaster noe, vil du aldri trenge noe, Pleide mamma alltid å si. Så vi har gjort det til en viktig del av vårt arbeide å ta for oss svinn og matavfall også:

  • Vi har blitt med i WRAPs Courtauld 2025-initiativ for å redusere avfall og utslipp med en femtedel :
  • Vi jobber tett med WRAP for å kutte ned på svinn og avfall i hele produksjonslinjen vår, og i de tusen hjem.

Bærekraftsrapport

Vår nyeste Bærekraftsrapport er nå tilgjengelig. Ta en titt på all den spennende utviklingen og de innovative tiltakene som blir gjort for å gjøre Quorn® mer bærekraftig.

Se rapport

Visste du at?

90%

Quorn spaghetti bolognese inneholder 90% mindre mettet fett enn et kjøttalternativ†[1]

3 år

Du kan spare miljøet for utslipp av miljøgasser tilsvarende det du bruker for å lade telefonen din i 3 år ved å bytte ut kjøttdeig med Quorn Farse i ett eneste måltid†[2][3]

12x lavere

Vannforbruket av Quorn-kjøttdeig er 12 ganger lavere enn for kjøttdeig†[2]