Bærekraft

Vi kan ikke fortsette å spise på den måten vi gjør – verden vil ganske enkelt ikke overleve. Men ved å gå over til et mer bærekraftig protein med Quorn®, KAN du hjelpe planeten en bit av gangen.

Som du allerede vet er produktene våre gode for både deg og planeten, men bak scenen arbeider vi også med å minimalisere miljøpåvirkningen, ved å gjøre driften vår så effektiv som mulig. Vi har allerede redusert karbonfotavtrykket til fabrikkene våre, og vannforbruket vårt per tonn som virksomhet – du kan lese mer om dette nedenfor..

Ting vi er stolte over

Her er bare noen av tingene vi har fått til siden 2012: Vi jobber for å gjøre enda mer, og har satt noen høye mål for oss selv.

83%

Vi har redusert karbonavtrykket til fabrikkene våre per tonn med 83%[1]

147,5 tonnes

Ved å tenke nytt om emballasje har vi klart å fjerne 147,5 tonn plastikk[1]

36%

Vi har redusert vannforbruket per tonn med 36%[1]

Elsk mat, hat avfall

Hvis du ikke kaster noe, vil du aldri trenge noe, Pleide mamma alltid å si. Så vi har gjort det til en viktig del av vårt arbeide å ta for oss svinn og matavfall også:

  • Vi har blitt med i WRAPs Courtauld 2025-initiativ for å redusere avfall og utslipp med en femtedel :
  • Vi jobber tett med WRAP for å kutte ned på svinn og avfall i hele produksjonslinjen vår, og i de tusen hjem.
  • Vi har redusert matsvinn med 40 % fra 2019 til 2021[1]

Net Positive-rapport

Vår nyeste Net Positive-rapport er nå tilgjengelig. Ta en titt på all den spennende utviklingen og de innovative tiltakene som blir gjort for å gjøre Quorn® mer bærekraftig.

Se rapport

Visste du at?

90%

Quorn spaghetti bolognese inneholder 90% mindre mettet fett enn et kjøttalternativ†[1]

3 år

Du kan spare miljøet for utslipp av miljøgasser tilsvarende det du bruker for å lade telefonen din i 3 år ved å bytte ut kjøttdeig med Quorn Farse i ett eneste måltid†[2][3]

12x lavere

Vannforbruket av Quorn-kjøttdeig er 12 ganger lavere enn for kjøttdeig†[2]

Protectors of the Planet

The planet and the human race are under threat; we face the biggest fight of our lives. Watch our journey, which took us around the world, lead to inspiring encounters with 5 ordinary people who, in the face of adversity, have risen to the challenge.