Quorn-farse

Quorn-farsen er veldig allsidig; du kan bruke den til å lage mange forskjellige velsmakende og sunne måltider. Enten du har lyst på en solid bolognese, en krydret chiligryte eller kanskje noen saftige burgere - hvorfor ikke bruke den i favorittoppskriftene dine? I tillegg inneholder den mye protein og lite mettet fett.
105 kalorier
(Per 100g)
2g av fett
Glutenfri
Frossen

Produktinformasjon
Pakkestørrelse: 800g (frossen)
Mycoprotein (92 %), rehydrerede eggehviter fra fritgående høns, naturligt karamelliseret sukker, konsistensmidler: kalsiumklorid, kalsiumacetat; glutenfritt maltekstrakt av bygg.
For allergener, se ingredienserne med fed skrift.
Näringsvärde | Per 100g |
---|---|
Energi/KJ | 441kJ |
kcal | 105kcal |
Fett | 2,0g |
Varav mättat fett | 0,5g |
Kolhydrater | 4,5g |
Varav sockerarter | 0,6g |
Fiber | 5,5g |
Protein | 15g |
Salt | 0,30g |
Frossen
Quornfarse (300g)
(Pfanne) 10 MIN
Quorn Fars er enkel at tilberede, og du kan bruge den på mange forskellige måder. Du skal bare opvarme din sauce (ca. 500g) og derefter tilføje den frosne Quorn Fars (300g). Dekk til og lad småkoke i 10 minutter. Rør ind imellem.
Alle tilberedningsmetoder varierer; disse instruktioner er kun retningslinjer. Sjekk at produktet er gjenomvarmet før det serveres.
Det er mange måter du kan lage mat med Quorn-farse på. Det er er en virkelig allsidig ingrediens, og kan brukes for raskt å lage deilig og apetittvekkende oppskrifter. Du kan finne instruksjoner for tilberedning av Quorn-farse her. Eventuelle rester kan fryses eller settes i kjøleskapet og serveres en gang du har dårlig tid.
Quorn er helt trygt å varme opp igjen dersom produktet har blitt oppbevart kjølig og godt i kjøleskapet og spises innen 48 timer. Bare pass på at maten er rykende varm tvers gjennom før du serverer den, og husk: Ikke varm den opp igjen mer enn én gang.
Ja, du kan fryse Quorn etter at det er tilberedt. Så lenge maten er kald før du fryser den og alle ingrediensene kan fryses, kan tilberedte Quorn-måltider oppbevares i fryseren i inntil én måned.
Når du er klar for å nyte det igjen, tiner du det bare i kjøleskapet og varmer det innen 24 timer. Bare sørg for at maten er rykende varm før du serverer den.
INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER
Installer deg på kjøkkenet og prøv noen av våre smakfulle oppskrifter. Ikkje bare er alle rettene utsøkt gode å spise, de er også gode mot planeten. Det er vinn vinn.
Se alle oppskrifter