Forvarm ovnen til 180 °C og smør en muffins-stekeform med 12 hull lett med olje.
Hell oljen i en kjele og sett på lav varme. Tilsett løk, selleri, gulrot, paprika og hvitløk, legg lokk på kjelen og kok i 10 minutter, mens du rører innimellom til det blir mykt. Tilsett hakkede tomater, rør godt om i sausen og la småputre i 5 minutter.
Fjern sausekjelen fra plata, og kjør til jevn masse med en stavmikser. Tilsett Quorn-farse, og kok videre i 10 minutter.
Mens koker du opp en kjele med vann, og koker spagettien i henhold til kokeanvisningen på pakka, minus to minutter, så den blir "al dente". Sil av vannet og skyll under kaldt vann.
Tilsett spagettien i kjelen, og bland sammen. Ta en gaffel og ei skje, snurr spagettien og sausen til baller, og legg dem i muffinsformene. Gjenta til alle formene er fylt. Legg revet ost på toppen.