Chili Quorn Taco
Denne Chili Quorn Taco-oppskriften kommer rett fra Mexico, den er morsom for hele familien og vil gi dere vann i munnen.
Tjener 4
30 mins
Enkel
22
g fiber
(Per porsjoner)
22
g protein
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-farse
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 350 g Quorn-farse
- 1 spiseskje planteolje
- 1 hakket løk
- 1 ½ ts chilipulver
- 1 ½ ts spisskummen
- ½ ts kanel
- 1 hakket grønn paprika
- 400 g hakkede tomater
- 215 g bønner
- 2 ss tomatpuré
- 2 ts tørket oregano
- Salt
- Tilbehør
- 6 spiseskjeer gresk yoghurt
- 2 hakkede vårløk
- 1 hakket agurk
- 2 spiseskjeer frisk hakket koriander
- 4 tomater i skiver
Metode
- Varm oljen i en stor stekepanne.
- Surr løk og hvitløk i to minutter, tilsett så chilipulver, spisskummen og kanel og la det steke i noen minutter.
- Rør inn Quornfarse, krydre godt – la steke i noen minutter.
- Tilsett grønn paprika, tomater, bønner, tomatpuré og oregano – smak til med salt. Dekk til og la det surre i ti minutter.
- Bland samtidig yoghurt, vårløk, agurk og koriander i en bolle. Sett til avkjøling frem til servering.
- Ha tomat og salat i boller – hvis ønskelig kan man også tilsette en bolle med revet ost.
- Sett alle ingrediensene på bordet og lag din egen taco.