Skip to main content

Chili Quorn Taco

Denne Chili Quorn Taco-oppskriften kommer rett fra Mexico, den er morsom for hele familien og vil gi dere vann i munnen.

Tjener 4

30 mins

Enkel

22 g fiber
(Per porsjoner)

22 g protein
(Per porsjoner)

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Laget med Quorn-farse

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Ingredienser

  • 350 g Quorn-farse
  • 1 spiseskje planteolje
  • 1 hakket løk
  • 1 ½ ts chilipulver
  • 1 ½ ts spisskummen
  • ½ ts kanel
  • 1 hakket grønn paprika
  • 400 g hakkede tomater
  • 215 g bønner
  • 2 ss tomatpuré
  • 2 ts tørket oregano
  • Salt
  • Tilbehør
  • 6 spiseskjeer gresk yoghurt
  • 2 hakkede vårløk
  • 1 hakket agurk
  • 2 spiseskjeer frisk hakket koriander
  • 4 tomater i skiver

Metode

  1. Varm oljen i en stor stekepanne.
  2. Surr løk og hvitløk i to minutter, tilsett så chilipulver, spisskummen og kanel og la det steke i noen minutter.
  3. Rør inn Quornfarse, krydre godt – la steke i noen minutter.
  4. Tilsett grønn paprika, tomater, bønner, tomatpuré og oregano – smak til med salt. Dekk til og la det surre i ti minutter.
  5. Bland samtidig yoghurt, vårløk, agurk og koriander i en bolle. Sett til avkjøling frem til servering.
  6. Ha tomat og salat i boller – hvis ønskelig kan man også tilsette en bolle med revet ost.
  7. Sett alle ingrediensene på bordet og lag din egen taco.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter