Vegetarisk Wellington med Quorn-farse 2.9545454545455 out of 5, 1 based on 22 ratings

Oppskrifter

Vegetarisk Wellington med Quorn-farse

22

Rate this recipe

Prøv denne deilige varianten av en vinterlig, varmende rett - en vegetarisk oppskrift på Beef Wellington laget med Quorn-farse.

557 Kalorier Per porsjoner
Tjener 6
50 minutter

Ingredienser

  • 350 g Quorn-farse
  • 1 ts vegetabilsk olje
  • 1 stor løk, kuttet i små terninger
  • 2 hvitløksfedd, finhakket
  • 200 g sopp, renset og skåret i terninger
  • 200 ml grønnsaksbuljong
  • 3 g steinsopp, finhakket og tilsatt buljongen for rehydrering
  • 200 ml hvitvin
  • 100 ml matfløte
  • ¼ ts chiliflak
  • Salt og sort pepper etter smak
  • 100 g ferske brødsmuler
  • 1 egg, pisket
  • 1 ss frisk persille, finhakket
  • 1 x 500 g klump med ferdig butterdeig
  • 1 egg, pisket, til glasering av deigen

Laget med Quorn-farse

Se produkt