Asiatisk Quornfarse i salatblad
Alle Asias smaker rykker nærmere deg i denne deilige fusjonen av Quorn-farse marinert i en glasur av hoisin-saus, soya og sherry. Den stekes med vårløk, vannkastanjer, bønnespirer og en eksplosjon av chili. Det hele serveres i et fingermat-stort, sprøtt salatblad med sukkererter. En sunn og uforglemmelig matrett!
Tjener 4
25 mins
Enkel
Laget med Quorn-farse
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 300 g Quorn-farse
- 1 ss olivenolje
- 2 ss hoisinsaus
- 2 ss soyasaus
- 2 ss tørr sherry eller risvin
- 1 ts rød chili, finhakket
- 4 vårløk, skåret i skiver
- 50 g vannkastanjer, skåret i tynne skiver
- 50 ml vann
- 100 g risnudler, kokt
- 60 g bønnespirer
- 10 sukkererter, skivet og blanchert
- Salatblader: hjertesalat eller romano
Metode
- Hell hoisin- og soyasaus, sherry og chili i en bolle. Ha oppi den avkjølte Quorn-farsen. Bland godt så væsken fordeles og sett til side.
- Varm opp oljen i en wokpanne eller stor stekepanne og stek vårløken i 1 minutt.
- Ha oppi Quorn-farse og wok den i 5 minutter. Tilsett vannkastanjer, bønnespirer og vann og stek i 1 minutt så grønnsakene blir myke.
- For å sette sammen retten legger du salatbladene på fat, legger litt nudler nederst i bladet og fyller på med hoisin-farsen. Bruk bønnespirer og sukkererter som garnityr på toppen.