Asiatisk Quornfarse i salatblad 2.8125 out of 5, 1 based on 16 ratings

Oppskrifter

Asiatisk Quornfarse i salatblad

16

Rate this recipe

Alle Asias smaker rykker nærmere deg i denne deilige fusjonen av Quorn-farse marinert i en glasur av hoisin-saus, soya og sherry. Den stekes med vårløk, vannkastanjer, bønnespirer og en eksplosjon av chili. Det hele serveres i et fingermat-stort, sprøtt salatblad med sukkererter. En sunn og uforglemmelig matrett!

Tjener 4
25 minutter

Ingredienser

  • 300 g Quorn-farse
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss tørr sherry eller risvin
  • 1 ts rød chili, finhakket
  • 4 vårløk, skåret i skiver
  • 50 g vannkastanjer, skåret i tynne skiver
  • 50 ml vann
  • 100 g risnudler, kokt
  • 60 g bønnespirer
  • 10 sukkererter, skivet og blanchert
  • Salatblader: hjertesalat eller romano

Laget med Quorn-farse

Se produkt