Perlebygg-risotto med Quorn-stykker 2.8 out of 5, 1 based on 15 ratings

Oppskrifter

Perlebygg-risotto med Quorn-stykker

15

Rate this recipe

Gjør deg klar for en smakssensasjon. Mini-plommetomater, revet sitronskall, hvitløk, paprikapulver, hakket persille, spinat - og gylne, stekte Quorn-stykker. Det hele er servert på en seng av perfekt tilberedt perlebygg, og toppet med en deilig, kremete yoghurt-dip med myntesmak. En super familierett, og en mektig og åh så smakfull rett man bare må unne seg.

469 Kalorier Per porsjoner
Tjener 4
25 minutter

Ingredienser

  • 1 pakke Quorn-stykker
  • 2 ss olivenolje
  • 2 sjalottløk, i skiver
  • ½ rød paprika, i skiver
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 1 ts malt paprika
  • 120 g perlebygg
  • 6 dl varm grønnsaksbuljong
  • 100 g miniplomme- eller cherrytomater
  • 100 g spinat
  • Revet skall av ½ sitron
  • 2 ss persille, hakket
  • Salt og sort pepper, etter smak

Laget med Quorn-biter

Se produkt