Asiatisk wok med squashnudler og Quorn-stykker  3.0952380952381 out of 5, 1 based on 21 ratings

Oppskrifter

Asiatisk wok med squashnudler og Quorn-stykker

21

Rate this recipe

Denne kinesisk-inspirerte wok-retten gjør bruk av squash-nudler som et lavkarbo og glutenfritt alternativ til vanlige nudler. Den er proppfull av grønnsaker og proteiner - en kjernesunn og deilig rett.

217 Kalorier Per porsjoner
Tjener 4
10 minutter

Ingredienser

  • 250 g Quorn-stykker
  • 1 ss matolje
  • 3 ss soyasaus
  • 3 ss risvin
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ss ingefærrot, malt
  • 1 ss kokosolje
  • 2 squash, høvlet i tynne bånd/nudler med en grønnsaksstrimler eller gulrotskreller
  • 1 gulrot, skrell og skjær i fyrstikkstrimler
  • 2 vårløk, skivet
  • 125 g sukkererter, delt i to på langs
  • 2 pak choi, revet
  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ss yuzu (eller hvis det ikke er å få tak i, prøv 2 deler mandarinjuice til 1 del grapefrukt)

Laget med Quorn-biter

Se produkt