Oppskrifter

Asiatisk wok med squashnudler og Quorn-stykker

217 Kalorier Per porsjoner
Tjener 4
10 minutter

Ingredienser

  • 250 g Quorn-stykker
  • 1 ss matolje
  • 3 ss soyasaus
  • 3 ss risvin
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ss ingefærrot, malt
  • 1 ss kokosolje
  • 2 squash, høvlet i tynne bånd/nudler med en grønnsaksstrimler eller gulrotskreller
  • 1 gulrot, skrell og skjær i fyrstikkstrimler
  • 2 vårløk, skivet
  • 125 g sukkererter, delt i to på langs
  • 2 pak choi, revet
  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ss yuzu (eller hvis det ikke er å få tak i, prøv 2 deler mandarinjuice til 1 del grapefrukt)

Laget med Quornbiter

Se produkt

Bærekraftig ernæring

Visste du at?

Quorn spaghetti bolognese inneholder 90% mindre mettet fett en kjøttversjonen

Spar miljøet for et karbonavtrykk tilsvarende 20 000 vannkokere med kokende vann ved å bytte ut kjøttdeig med Quorn-farse en gang i uken i et år

Vannforbruket ved Quorn-farse er 10x av kjøttfarse

Finn ut mer

Leter du etter inspirasjon?

Når du besøker nettsiden vår bruker vi cookies, som er små informasjonskapsler som gjør oss i stand til å opprettholde forbindelsen din med nettsidene våre. Cookiene brukes ikke til å samle inn eller lagre noen form for personlig informasjon.