Hjemmelaget glutenfri pizza med Quornbiter 2.9473684210526 out of 5, 1 based on 19 ratings

Oppskrifter

Hjemmelaget glutenfri pizza med Quornbiter

19

Rate this recipe

Du vil ikke kunne vente med å sette tennene i denne appetittvekkende, smakfulle pizzaen. Den toppes med Quorn-stykker som rulles i en blanding av chiliflak, oregano og hvitløk før de stekes gyllenbrune og deler rampelyset med paprika, sorte oliven, hvitløk og frisk basilikum. Glutenfri gladmat. Kan du tenke deg noe mer fristende?

459 Kalorier Per porsjoner
Tjener 4
30 minutter
Gluten free

Ingredienser

  • 150 g Quornbiter
  • 2 ss olivenolje
  • ½ ts chiliflak
  • 1 ts tørket oregano
  • ½ ts svart pepper
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • 1 rødløk, finskåret
  • ½ oransje paprika, finskåret
  • ½ gul paprika, finskåret
  • 1 ss svarte oliven, delt i to
  • 50 g ost, revet, eller 1 mozarella-klump, revet i biter
  • Revne basilikumblader

Ingredienser til pizzabunnen

  • 250 g glutenfritt mel
  • 2 ts xanthangummi
  • 1 ½ ts bakepulver
  • 50 g smør
  • 75 g cheddar, revet
  • 2 ss gressløk, om du har
  • 200 ml lettmelk
  • Ingredienser til tomatsaus
  • 4 ss tomatpuré
  • 60 ml grønnsakskraft
  • 1 fedd hvitløk, knust
  • Bukett fersk basilikum, hakket
  • Salt og pepper etter smak

Laget med Quorn-biter

Se produkt