Oppskrifter

Meksikansk tacoskål med korianderris

Rate this recipe

540 Kalorier Per porsjoner
Tjener 4

Ingredienser

  • 175 g Quorn-stykker
  • 2 ss matolje
  • 1 stor løk, hakket
  • 1 ts kanel
  • 3 fedd hvitløk, knust
  • 50 g rosiner
  • 1 ss chipotle-pasta
  • 1 ss kakao
  • 60 g ristede pinjekjerner
  • 2 poblano-chilier, varmet i 2-3 minutter i en tørr sautépanne, så rehydrert i grønnsakskraften i 10 minutter (bruk grillede, røde paprika hvis chiliene ikke er å få tak i)
  • 150 ml grønnsakskraft
  • Juicen fra 1 lime
  • Rømme til serveringen
  • 4 mais- eller hvetetortillaer (ca. 25 cm i diameter)
  • 1 liten rødløk skåret i ringer
  • 1 stor tomat, skåret i små terninger
  • 1 liten løk, skåret i små terninger
  • En liten bunt frisk koriander, finhakket
  • Juicen fra ½ lime
  • En klype salt og sort pepper
  • 320 g kokt hvit ris, varm
  • 1 stor rødløk, bakt og grovhakket
  • 1 rød paprika, bakt og grovhakket
  • 1 stor bunt frisk koriander, kun blader, hakket
  • Juice og skall fra 1 lime

Laget med Quornbiter

Se produkt