Skip to main content

Southwest Hotpot med Quorn-stykker

southwest hotpot with quorn pieces vegetarian recipe

Skap deg litt stemning fra USAs rike sørvestlige kjøkken med denne mettende gryteretten. Søtpoteter, ris, salsa, kidneybønner og kraft kokes skånsomt sammen med Quorn-stykker, og kajennepepper blir med på festen. Dette vil bli en favoritt for familien.

Tjener 4

50 mins

Enkel

435 kalorier
(Per porsjoner)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-biter

Rik på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mettet fett

Ingredienser

  • 300 g Quorn-biter
  • 180 g ukokt, langkornet ris, skylt i kaldt vann
  • 200 g boks salsa
  • 150 g søtpotet, skrelt og skåret i terninger
  • 1 boks kidneybønner, skylt og avrent
  • 4 dl grønnsaksbuljong
  • En klype cayennepepper
  • Salt og nykvernet sort pepper
  • 1 ss frisk koriander, hakket
  • 100 g ost, revet
  • 2 vårløk, kuttet i skiver

Metode

  1. I en stor kjele heller du ris, salsa, søtpoteter, kidneybønner og buljong. Bland godt, og kok over medium varme.
  2. Kok opp mens du rører jevnlig, senk så varmen og la det hele småkoke forsiktig med lokket på. La koke slik i 15 minutter, rør innimellom.
  3. Bland inn Quorn-stykker og cayennepepper, la det så småkoke videre i 15 minutter.
  4. Fjern fra varmen, krydre etter smak og kjør en gaffel gjennom blandingen; risen skal være luftig og søtpotetene myke. Rør inn hakket koriander. Strø over ost, og legg lokket på igjen så den smelter. Når retten er klar til å serveres, strør du biter av vårløk over.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter