Quorn Paella-oppskrift 3.0909090909091 out of 5, 1 based on 22 ratings

Oppskrifter

Quorn Paella-oppskrift

22

Rate this recipe

En ny tilnærming til denne klassiske, spanske godretten - Paella med Quorn er spekket med ingredienser som gir deg vann i munnen: grønne og gule paprika i friske farger, grønne bønner og søte tomater, stekt sammen med Quorn-stykker og ris. Den er nydelig krydret for å oppnå den rette, autentiske smaken, med hvitløk, røkt paprikapulver, safran og chilipulver. Og garnityren av nykuttet persille, oliven og sitronbåter gir deg en vakker rett verdig en dronning, eller en konge.

350 Kalorier Per porsjoner
Tjener 5
30 minutter

Ingredienser

  • 300 g Quornbiter
  • 1 pakke vegetariske Chorizo-biter
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 1 løk, finskåret
  • 1 rød paprika, frøene fjernet, finskåret
  • 1 gul paprika, frøene fjernet, finskåret
  • 200 g fine grønne bønner, delt i småbiter
  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 2 ts røkt paprika
  • Et par tråder med safran
  • 1 ts mildt chilipulver
  • 250 g langkornet ris
  • 900 ml vegetabilsk kraft (lages med to buljongterninger)
  • 100 g kokte bønner etter eget valg - svartøyebønne, kidneybønner o.l.
  • 400 g ferske tomater, skrelt og kuttet opp
  • 200 g frosne erter
  • 3 ss persille, grovhakket
  • Smak til med salt og nykvernet pepper
  • Oliven og sitronbåter til pynt (valgfritt)

Laget med Quorn-biter

Se produkt