Brasiliansk salat med Quorn-fileter
Smaksløkene dine vil våkne med denne herlig livlige brasilianske salaten. Paprika, avokado, mango og Quorn-fileter; alle krydret og marinert i en blanding av frisk limejuice, olivenolje, lønnesirup og chili. En sunn, fristende og spennende rett, og med akkurat nok latinsk hete til å holde deg på tå hev.
Tjener 4
15 mins
Enkel
269 kalorier
(Per porsjoner)
7.1
g fiber
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-fileter
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 4 Quorn-fileter, hver av dem skåret opp i ca. fire stykker
- 1 ss olivenolje
- Salt, sort pepper og limejuice etter smak
- 1 søt (spiss) paprika, kuttet i tynne striper
- 1 moden mango, skrelt og skåret i terninger
- 1 moden avocado, skåret i tynne skiver
- 1 stor salattomat, skåret i tynne skiver
- 75 g ruccola, skylt og tørket
- 75 g brønnkarse, skylt og tørket
- 1 ss ristede gresskarfrø
Til dressingen
- 1 ss olivenolje
- 1 ss limejuice
- 1 ss lønnesirup
- 1 liten, rød chili, finskåret i terninger
- ½ ts salt
Metode
- Forvarm oljen i en stor stekepanne. Ha oppi de oppskårede Quorn-filetene og stek dem i 5-6 minutter til de er gjennomstekt. Krydre godt med salt, sort pepper og noen dråper av limen.
- Dandér salatingrediensene på et serveringsfat, legg Quorn-filetene på toppen og dynk litt dressing over.