Skip to main content

Brasiliansk salat med Quorn-fileter

Smaksløkene dine vil våkne med denne herlig livlige brasilianske salaten. Paprika, avokado, mango og Quorn-fileter; alle krydret og marinert i en blanding av frisk limejuice, olivenolje, lønnesirup og chili. En sunn, fristende og spennende rett, og med akkurat nok latinsk hete til å holde deg på tå hev.

Tjener 4

15 mins

Enkel

269 kalorier
(Per porsjoner)

7.1 g fiber
(Per porsjoner)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-fileter

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Ingredienser

  • 4 Quorn-fileter, hver av dem skåret opp i ca. fire stykker
  • 1 ss olivenolje
  • Salt, sort pepper og limejuice etter smak
  • 1 søt (spiss) paprika, kuttet i tynne striper
  • 1 moden mango, skrelt og skåret i terninger
  • 1 moden avocado, skåret i tynne skiver
  • 1 stor salattomat, skåret i tynne skiver
  • 75 g ruccola, skylt og tørket
  • 75 g brønnkarse, skylt og tørket
  • 1 ss ristede gresskarfrø

Til dressingen

  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss limejuice
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 liten, rød chili, finskåret i terninger
  • ½ ts salt

Metode

  1. Forvarm oljen i en stor stekepanne. Ha oppi de oppskårede Quorn-filetene og stek dem i 5-6 minutter til de er gjennomstekt. Krydre godt med salt, sort pepper og noen dråper av limen.
  2. Dandér salatingrediensene på et serveringsfat, legg Quorn-filetene på toppen og dynk litt dressing over.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter