Skip to main content
  1. Home
  2. Recipes
  3. Thai-glaserte Quorn-fileter
Thai-glaserte Quorn-fileter 3 out of 5, 1 based on 31 ratings

Oppskrifter

Thai-glaserte Quorn-fileter

31

Vurder denne oppskriften

Het, fristende og full av Thailands eksotiske smaker ... Fileter glasert med rød karripasta, soyasaus, lønnesirup og fersk limejuice, pakket i folie for å holde på de aromatiske duftene og den frodige smaken av Østen under tilberedning. Server den sammen med fargerike, dampede grønnsaker og du får uslåelige smakskombinasjoner på tallerkenen din på kort tid.

209 Kalorier Per porsjoner
Tjener 3
30 minutter

Ingredienser

Ingredienser til glaserte fileter

  • 6 Quorn-fileter
  • 2 ts rød karripasta
  • 3 ts soyasaus
  • Juicen fra en liten lime og revet skall fra ½ lime
  • 3 ts lønnesirup
  • 2 ts matolje

Ingredienser til dampede grønnsaker

  • 1 liten, rød paprika, skåret i terninger
  • 1 liten oransje paprika, i terninger
  • 3 babymais, halvert og blanchert i kokende vann i 3-4 minutter
  • 1 gulrot kuttet i staver
  • 2 små squash kuttet i tykke staver
  • 1 liten rød chili, finkuttet
  • 1 ½ ts rå ingefær, finkuttet
  • 3 ts grønnsaksbuljong
  • en neve finkuttet koriander

Laget med Quorn-fileter

Se produkt