Quorn-fileter med sitronglasur og asparges
Bli inspirert og prøv dette Quorn Vegan Fillets måltidet, servert med cayenne pepper og asparges. Avslutt med å sprinkle vår aromatiske sitron glasur over.
Tjener 3
10 mins
Litt innsats
178 kalorier
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-fileter
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 2 Quorn-fileter
- 1 ss mel
- 1 ts salt
- ½ ts sort pepper
- ½ ts cayennepepper
- 1 ts sitronskall
- 1 ss matolje
- 250 g asparges, skrelt og beskåret etter behov
- 1 sitron, i skiver
- 1 ss lønnesirup
- 1 ss vegansk smør1 ss sitrontimian
Metode
- Bland mel, cayennepepper, salt og sort pepper i en bolle, og ha det i en plastpose sammen med sitronskallet. Ha i filetene og rist forsiktig til de blir dekket av blandingen.
- Forvarm matoljen i ei stekepanne, og stek filetene i 3-4 minutter på hver side til de er gylne. Skjær hver filet i ca 4 stykker, og hold dem varme til du skal bruke dem igjen.
- Stek aspargesen forsiktig til den er myk. Hold den varm, og krydre etter smak.
- Legg sitronskivene i panna sammen med en liten klatt smør, og stek noen minutter på hver side til de er karamelliserte. Fjern skivene, og hold dem varme til du skal bruke dem igjen.
- Ha lønnesirupen og smøret i panna og stek i 1-2 minutter. Ha oppi timianen. Hell dette over Quorn-filetene og aspargesen.