Hold deg frisk og sunn denne sommeren med vår orientalskinspirerte og smaksrike buddhabolle. Den er perfekt for grillen, men kan også lages i en grillpanne.
For å lage spydene putt Quornfiletene og ananasen på gjennomvåte trespyd og sett til side.
For å lage teriyakimarinaden, ta alle ingrediensene i en liten gryte og sett varmen på medium. Bland alle ingrediensene sammen frem til sausen tykner. Pensle 3/4 av miksen på spydene.
Legg spydene på en varm gass- eller kullgrill og grill i 12-15 minutter. Snu spydene med jevne mellomrom for å sørge for at de blir gjennomstekt. Når de er ferdige ta filetene og ananasen av spydene. Kutt filetene diagonalt og skjær ananasen i små biter. Sett så til side.
For å lage salaten, ta en stor bolle og bland quinoa, salat, rødkål, rød paprika, gulrot og vårløk sammen. Legg opp salaten i fire serveringsboller og plasser de grillede filetene, grillet ananas, edamamebønnene, agurkbåndene og reddikene på toppen i tråd med buddhabollestilen. Garner bollene med koriander, rød chili, sesamfrø, knuste peanøtter og limebåter. Drypp resten av teriyakimarinaden over før servering.