Vegetarisk Kiev-filet med geitost

Lær hvordan du lager Kiev-filet ved hjelp av geitost og Quorn-stykker. Få inspirasjon fra Quorn til julens middager, sammenkomster og fester.
Tjener 4
32 minutter
Litt innsats
280 kalorier
(Per porsjoner)
8 g av fett

Laget med Quorn-fileter
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 4 Quorn-fileter, opptint og delt i to på langs
- 30 g geitost, finrevet
- 50 g kremost
- 20 g mozzarella, revet
- 24 g tørkede tranebær, hakket
- 70 g siktet mel
- 1/2 ts malt kanel
- 100 ml vann, kjølig
- 100 g ciabatta-brød, kjørt til smuler i foodprocessor
- 6 g tørket salvie
Metode
- Forvarm ovnen til 180°C
- Ha geitost, kremost, mozzarella og tranebær i en bolle og bland sammen.
- Plasser de oppdelte filetene på en lett smurt stekeplate, og legg 1/4 av blandingen på den nederste delen av hver filet. Legg den andre halvparten på toppen, og sett til side.
- Bland mel og kanel med vann, og pisk til ei røre.
- Legg brødsmulene i en stor bolle, og bland inn salvien.
- Gi filetene et ytre lag av røre, dypp dem så i smuleblandingen og legg dem på stekebrettet igjen. Gjenta til alle filetene har fått et lag.
- Stek midt i ovnen i 20 minutter.
- Server med urtepoteter og dampede grønnsaker.