Himmelske smaker fra Østen, med ferske gulrøtter, løk og hvitløk, kokosmelk, urter og krydder, i kombinasjon med smakfulle Quorn-stykker. Servert med en garnityr av revet sitron, limejuice og koriander, og med klebrig ris og japanske pickles oppnår du en perfekt harmoni på tallerkenen. En utsøkt måltidsidé.
Varm opp kokosoljen i ei panne, ha oppi løk, hvitløk, ingefær og sautér i 2 minutter. Rør inn gulrot og la svette langsomt i 15 minutter med lokket på, mens du rører innimellom, til de er myke og begynner å bli karamellisert.
Rør inn karripulver og garam masala og stek i 1 minutt. Hell oppi soyasaus, grønnsaksbuljong, kokosmelk, honning og laurbærblad. Kok opp, skru så ned varmen og la småkoke i 20 minutter.
Fjern laurbærbladet og bruk blender på sausen til den får en jevn konsistens, sett den tilbake på lav varme igjen.
Forvarm 1 ss olje på medium varme, og stek Quorn-stykkene i 8 minutter.
Ha de stekte Quorn-stykkene i sausen sammen med revet limeskall, juice og koriander, smak så til med salt og nykvernet pepper. Server med klebrig thai-ris, japanske pickles og salat.