Katsu-karri med Quorn-stykker 3.0714285714286 out of 5, 1 based on 14 ratings

Oppskrifter

Katsu-karri med Quorn-stykker

14

Rate this recipe

Himmelske smaker fra Østen, med ferske gulrøtter, løk og hvitløk, kokosmelk, urter og krydder, i kombinasjon med smakfulle Quorn-stykker. Servert med en garnityr av revet sitron, limejuice og koriander, og med klebrig ris og japanske pickles oppnår du en perfekt harmoni på tallerkenen. En utsøkt måltidsidé.

226 Kalorier Per porsjoner
Tjener 4
70 minutter

Ingredienser

  • 300 g Quorn-stykker
  • 1 ss kokosolje
  • 1 løk, skrelt og oppskåret
  • 5 hele hvitløksfedd, skrelt
  • ½ ts ingefær, finkuttet
  • 2 gulrøtter, skrelt og oppskåret
  • 1½ ss karripulver av medium styrke
  • ½ ts garam masala
  • 1 ss soyasaus med redusert saltinnhold
  • 2 dl grønnsaksbuljong
  • 4 dl kokosmelk
  • 2 ts honning
  • 1 laurbærblad
  • 1 ss olje
  • ½ ts revet skall og juice av lime
  • 2 ss hakket koriander

Laget med Quorn-biter

Se produkt