1 moden avokado, med skall og stein fjernet, skåret i skiver
4 hvetetortillaer, oppvarmet
Fersk, hakket koriander
Metode
Varm opp oljen i ei stor teflon-stekepanne. Ha oppi Quornstykkene, og stek i 5 minutter eller til de er gylne. Tilsett løk og paprika, stek videre i 5 minutter til de er myke. Dryss over hvitløk, tørre
krydder og lime. Bland videre i 5 minutter, og sikre deg at løken er myk.
Ha mango, rødløk og mango-chutney oppi en stor bolle. Bland sammen, dekk til og sett i kjøleskap.
Legg omtrent 5 avokadoskiver på hver tortillalefse, sammen med ei skje av fajitablandingen. På toppen legger du mangosalsa, og drysser fersk koriander over.
Rull lefsene stramt sammen, og pakk dem i folie hvis du ønsker deg en rask snack - eller server sammen med salat og sprø potetbåter.