Skip to main content

Fajita med Quornstykker og mango-salsa

Nyt våre Quorn Pieces tilberedt med forskjellige krydder i en wrap med fersk mango og avokado.

Tjener 4

50 mins

Litt innsats

405 kalorier
(Per porsjoner)

18g av fett
(Per porsjoner)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-biter

Rik på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mettet fett

Ingredienser

  • 300 g Quorn-biter
  • 1 ½ ss vegetabilsk olje
  • 1 løk, oppskåret
  • 1 rød paprika, i tynne skiver
  • 2 hvitløksfedd, knust
  • 1 ts paprikapulver
  • 1 ts chiliflak
  • 1 ts chilipulver
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 ts malt koriander
  • ½ lime: skall og juice

Salsa

  • ½ mango, skåret i små terninger
  • ½ rødløk, i terninger
  • ½ ts sitronjuice
  • 4 ts mango-chutney
  • 1 moden avokado, med skall og stein fjernet, skåret i skiver
  • 4 hvetetortillaer, oppvarmet
  • Fersk, hakket koriander

Metode

  1. Varm opp oljen i ei stor teflon-stekepanne. Ha oppi Quornstykkene, og stek i 5 minutter eller til de er gylne. Tilsett løk og paprika, stek videre i 5 minutter til de er myke. Dryss over hvitløk, tørre
  2. krydder og lime. Bland videre i 5 minutter, og sikre deg at løken er myk.
  3. Ha mango, rødløk og mango-chutney oppi en stor bolle. Bland sammen, dekk til og sett i kjøleskap.
  4. Legg omtrent 5 avokadoskiver på hver tortillalefse, sammen med ei skje av fajitablandingen. På toppen legger du mangosalsa, og drysser fersk koriander over.
  5. Rull lefsene stramt sammen, og pakk dem i folie hvis du ønsker deg en rask snack - eller server sammen med salat og sprø potetbåter.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter