Fajita med Quornstykker og mango-salsa
Nyt våre Quorn Pieces tilberedt med forskjellige krydder i en wrap med fersk mango og avokado.
Tjener 4
50 mins
Litt innsats
405 kalorier
(Per porsjoner)
18g av fett
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-biter
Rik på protein
Glutenfri
Lavt indhold af mettet fett
Ingredienser
- 300 g Quorn-biter
- 1 ½ ss vegetabilsk olje
- 1 løk, oppskåret
- 1 rød paprika, i tynne skiver
- 2 hvitløksfedd, knust
- 1 ts paprikapulver
- 1 ts chiliflak
- 1 ts chilipulver
- 1 ts malt spisskummen
- 1 ts malt koriander
- ½ lime: skall og juice
Salsa
- ½ mango, skåret i små terninger
- ½ rødløk, i terninger
- ½ ts sitronjuice
- 4 ts mango-chutney
- 1 moden avokado, med skall og stein fjernet, skåret i skiver
- 4 hvetetortillaer, oppvarmet
- Fersk, hakket koriander
Metode
- Varm opp oljen i ei stor teflon-stekepanne. Ha oppi Quornstykkene, og stek i 5 minutter eller til de er gylne. Tilsett løk og paprika, stek videre i 5 minutter til de er myke. Dryss over hvitløk, tørre
- krydder og lime. Bland videre i 5 minutter, og sikre deg at løken er myk.
- Ha mango, rødløk og mango-chutney oppi en stor bolle. Bland sammen, dekk til og sett i kjøleskap.
- Legg omtrent 5 avokadoskiver på hver tortillalefse, sammen med ei skje av fajitablandingen. På toppen legger du mangosalsa, og drysser fersk koriander over.
- Rull lefsene stramt sammen, og pakk dem i folie hvis du ønsker deg en rask snack - eller server sammen med salat og sprø potetbåter.