Skip to main content

Pizza Caprese med Quorn-farse

Bruk denne Pizza Caprese-oppskriften med vegetarisk Quorn-farse og lag den sammen med barna. Smør på hjemmelaget pesto og dekorer etter smak. Bon-appetit!

Tjener 4

15 mins

Enkel

651 kalorier
(Per porsjoner)

35g av fett
(Per porsjoner)

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Laget med Quorn-farse

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Ingredienser

  • 1 pakke frossen Quorn-farse
  • 1 pakke ferdiglaget pizzadeig
  • 400 g ferske cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
  • 250 g mozzarella (vegetarisk)
  • 1/2 potte frisk basilikum

Til pestoen

  • 1/2 potte frisk basilikum
  • 50 g pinjekjerner
  • 2-3 ss olivenolje
  • 2 ts sitronjuice
  • Salt og pepper

Metode

  1. Forvarm ovnen til 250 grader. Bland alle pestoingrediensene i en blender og sett til siden. Skjær tomatene i fire biter.
  2. Stek Quorn-farsen i en stekepanne slik det er angitt på pakken.
  3. Rull ut pizzabunnen på et ark bakepapir og legg den på et stekebrett. Dekk bunnen med pesto, ha så på Quorn-farsen, og strø over de oppkuttede tomatene sammen med revet mozzarella.
  4. Stek i ovnen til osten har smeltet og pizzaen har hevet seg og blitt gyllenbrun, ca 7-10 minutter.
  5. Strø frisk basilikum over og server.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter