Pizza Caprese med Quorn-farse
Bruk denne Pizza Caprese-oppskriften med vegetarisk Quorn-farse og lag den sammen med barna. Smør på hjemmelaget pesto og dekorer etter smak. Bon-appetit!
Tjener 4
15 mins
Enkel
651 kalorier
(Per porsjoner)
35g av fett
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-farse
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 1 pakke frossen Quorn-farse
- 1 pakke ferdiglaget pizzadeig
- 400 g ferske cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
- 250 g mozzarella (vegetarisk)
- 1/2 potte frisk basilikum
Til pestoen
- 1/2 potte frisk basilikum
- 50 g pinjekjerner
- 2-3 ss olivenolje
- 2 ts sitronjuice
- Salt og pepper
Metode
- Forvarm ovnen til 250 grader. Bland alle pestoingrediensene i en blender og sett til siden. Skjær tomatene i fire biter.
- Stek Quorn-farsen i en stekepanne slik det er angitt på pakken.
- Rull ut pizzabunnen på et ark bakepapir og legg den på et stekebrett. Dekk bunnen med pesto, ha så på Quorn-farsen, og strø over de oppkuttede tomatene sammen med revet mozzarella.
- Stek i ovnen til osten har smeltet og pizzaen har hevet seg og blitt gyllenbrun, ca 7-10 minutter.
- Strø frisk basilikum over og server.