Tacoskåler med Quorn-farse-chili 2.3333333333333 out of 5, 1 based on 3 ratings

Oppskrifter

Tacoskåler med Quorn-farse-chili

3

Rate this recipe

En rask chili-con-carne er en sikker måte å gjøre hele familien til lags på, og hvis du serverer den i individuelle tacoskåler og lar folk velge sin egen topping, så blir middagen enda morsommere. Du lager den så sterk som du liker den.

424 Kalorier Per porsjoner
Tjener 4-6
30 minutter

Ingredienser

  • 300 g Quorn-farse (1 pakke)
  • 1 ss olivenolje
  • 1 løk, finhakket
  • 1 hvitløksfedd, knust
  • 1/2 - 1 ts chilipulver
  • 1/2 - 1 ts malt spisskummen
  • 1/2 - 1 ts kanel
  • 100 ml grønnsaksbuljong
  • 400 g hakkede tomater på boks
  • 400 g kidneybønner (eller blandede bønner) på boks, avsilt
  • 2 ss tomatpuré
  • 1 ss tomatketchup
  • 2 ts tørket oregano
  • 2 ss hakket koriander, samt ekstra til garnityr
  • 6 ss gresk yoghurt
  • 2 vårløk (klippes forsiktig med saks av barn)
  • 1/2 agurk (skjæres forsiktig i skiver med en bordkniv av barn)
  • 4-6 store tortillalefser
  • 1/4 isbergsalat (klippet i strimler med saks)
  • 8 cherrytomater, hver delt i fire
  • 100 g cheddarost, revet

Laget med Quorn-farse

Se produkt