Skip to main content

Grønn thai-karri med Quorn-stykker

Vegetarian Thai Green Curry, made with Quorn Pieces, coconut milk, lime, soy sauce, onion, served in a bowl.

En deilig, duftende og nærende oppskrift på grønn thai-karri, laget med Quorn-stykker.

Tjener 4

40 mins

Enkel

250 kalorier
(Per porsjoner)

A bag of Quorn Pieces showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-biter

Rik på protein

Glutenfri

Lavt indhold af mettet fett

Ingredienser

  • 300 g Quorn-biter (tint om nødvendig)
  • 2 ss lett soyasaus
  • 1-2 ss matolje
  • 2 ss grønn thai-karripasta
  • 2 sjalottløk, finkuttet
  • 1 grønn chili, finkuttet og med frøene fjernet
  • 3 hvitløksfedd, knust
  • 400 g kokosmelk på boks
  • 125 g babymais, blanchert
  • 125 g grønne bønner, avkuttet og blanchert
  • 1 bunt frisk asparges, avkuttet og blanchert
  • 1 squash skåret i tynne skiver
  • 1 rød paprika, med frøene fjernet og skåret i tynne strimler
  • 125 g pak choi, bladene delt opp og skylt
  • 1 ss limejuice
  • Liten bunt frisk koriander, hakket
  • 2 vårløk, avkuttet og kuttet i tynne strimler

Metode

  1. Mariner Quorn-stykkene i inntil 30 minutter.
  2. Varm opp oljen i ei wokpanne, ha oppi grønn karripasta og stek i 2 minutter mens du rører jevnt.
  3. Ha oppi sjalottløk, chili og hvitløk og stek under røring i 2 minutter. Rør inn Quorn-stykkene og stek i 1 minutt.
  4. Hell kokosmelken oppi og bring til kokepunktet. Legg til babymais, grønne bønner, asparges, squash og rød paprika. Kok på medium varme i 3-4 minutter mens du rører jevnt. Legg til pak choi og dekk til med lokk i 1 minutt så bladene dampes og blir myke. Rør inn frisk limejuice og halvparten av den hakkede korianderen.
  5. Server med resten av korianderen samt vårløk drysset over, og det hele akkompagneres av jasminris.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter