1 rød paprika, med frøene fjernet og skåret i tynne strimler
125 g pak choi, bladene delt opp og skylt
1 ss limejuice
Liten bunt frisk koriander, hakket
2 vårløk, avkuttet og kuttet i tynne strimler
Metode
Mariner Quorn-stykkene i inntil 30 minutter.
Varm opp oljen i ei wokpanne, ha oppi grønn karripasta og stek i 2 minutter mens du rører jevnt.
Ha oppi sjalottløk, chili og hvitløk og stek under røring i 2 minutter. Rør inn Quorn-stykkene og stek i 1 minutt.
Hell kokosmelken oppi og bring til kokepunktet. Legg til babymais, grønne bønner, asparges, squash og rød paprika. Kok på medium varme i 3-4 minutter mens du rører jevnt. Legg til pak choi og dekk til med lokk i 1 minutt så bladene dampes og blir myke. Rør inn frisk limejuice og halvparten av den hakkede korianderen.
Server med resten av korianderen samt vårløk drysset over, og det hele akkompagneres av jasminris.