Quorn-Fileter med sprø krydderskorpe
Prøv denne oppskriften om du ser etter et deilig måltid. Disse krydder-dekkede skivene er inspirert av italiensk pesto og vil bli en sikker vinner ved middagsbordet.
Tjener 2
15 mins
Enkel
125 kalorier
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-fileter
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 4 Quorn-fileter, kjøleskapstemperatur (hvis frosne tines de over natten i kjøleskapet eller i mikrobølgeovnen)
- 3 skiver ciabattabrød (50 g)
- 1/4 liten løk
- 1 lite fedd hvitløk
- 8 g blandede friske urter, slik som persille, basilikum, rosmarin
- 8 g revet parmesan (vegetarisk)
- Revet skall av 1/4 sitron
- Sort pepper etter smak
- 1 egg, pisket
Metode
- Forvarm stekeovnen til 180°C.
- Ha brødet i foodprosessoren og kjør til det danner seg grove smuler. Ha dette i en bakebolle.
- Kjør løken, hvitløken og de friske urtene i foodprosessoren før du blander dem inn i smulene sammen med ost, sitronskall og sort pepper.
- Hell det piskede egget i en grunn bolle, og smuleblandingen på en tallerken. Ta en Quorn-filet, dypp den i egget før du gnir den i smuleblandingen. Legg den på et lett smurt stekebrett. Gjenta med de resterende tre, sett så brettet midt i ovnen og stek i 12 minutter til de får en gyllen farge.
Tips : Server gjerne med sautert sopp eller en frisk bladsalat.