Prøv denne oppskriften om du ser etter et deilig måltid. Disse krydder-dekkede skivene er inspirert av italiensk pesto og vil bli en sikker vinner ved middagsbordet.
4 Quorn-fileter, kjøleskapstemperatur (hvis frosne tines de over natten i kjøleskapet eller i mikrobølgeovnen)
3 skiver ciabattabrød (50 g)
1/4 liten løk
1 lite fedd hvitløk
8 g blandede friske urter, slik som persille, basilikum, rosmarin
8 g revet parmesan (vegetarisk)
Revet skall av 1/4 sitron
Sort pepper etter smak
1 egg, pisket
Metode
Forvarm stekeovnen til 180°C.
Ha brødet i foodprosessoren og kjør til det danner seg grove smuler. Ha dette i en bakebolle.
Kjør løken, hvitløken og de friske urtene i foodprosessoren før du blander dem inn i smulene sammen med ost, sitronskall og sort pepper.
Hell det piskede egget i en grunn bolle, og smuleblandingen på en tallerken. Ta en Quorn-filet, dypp den i egget før du gnir den i smuleblandingen. Legg den på et lett smurt stekebrett. Gjenta med de resterende tre, sett så brettet midt i ovnen og stek i 12 minutter til de får en gyllen farge.
Tips : Server gjerne med sautert sopp eller en frisk bladsalat.