Skip to main content

Quorn-Fileter med sprø krydderskorpe

Prøv denne oppskriften om du ser etter et deilig måltid. Disse krydder-dekkede skivene er inspirert av italiensk pesto og vil bli en sikker vinner ved middagsbordet.

Tjener 2

15 mins

Enkel

125 kalorier
(Per porsjoner)

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-fileter

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Ingredienser

  • 4 Quorn-fileter, kjøleskapstemperatur (hvis frosne tines de over natten i kjøleskapet eller i mikrobølgeovnen)
  • 3 skiver ciabattabrød (50 g)
  • 1/4 liten løk
  • 1 lite fedd hvitløk
  • 8 g blandede friske urter, slik som persille, basilikum, rosmarin
  • 8 g revet parmesan (vegetarisk)
  • Revet skall av 1/4 sitron
  • Sort pepper etter smak
  • 1 egg, pisket

Metode

  1. Forvarm stekeovnen til 180°C.
  2. Ha brødet i foodprosessoren og kjør til det danner seg grove smuler. Ha dette i en bakebolle.
  3. Kjør løken, hvitløken og de friske urtene i foodprosessoren før du blander dem inn i smulene sammen med ost, sitronskall og sort pepper.
  4. Hell det piskede egget i en grunn bolle, og smuleblandingen på en tallerken. Ta en Quorn-filet, dypp den i egget før du gnir den i smuleblandingen. Legg den på et lett smurt stekebrett. Gjenta med de resterende tre, sett så brettet midt i ovnen og stek i 12 minutter til de får en gyllen farge.

Tips : Server gjerne med sautert sopp eller en frisk bladsalat.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter