Quorn-fileter med Niçoise-oliven, tørkede tomater og kapers
Denne superraske retten med Quorn-fileter, Niçoise-oliven og soltørkede tomater er en av de enkleste rettene man kan tenke seg, og er perfekt om man skal ha gjester og ser etter noe enkelt å lage.
Tjener 4
20 mins
Enkel
414 kalorier
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-fileter
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 8 Quorn-fileter (4-pakke)
- Olivenolje
- 200 g Niçoise-oliven
- 200 g soltørket tomat i olje
- 200 g kapers
- 1 glass hvitvin
- Salt, etter smak
- Pepper, etter smak
- Persille
Metode
- Forvarm 1 ss olivenolje i ei stekepanne og stek Quorn-filetene i 7-8 minutter.
- Ha oppi oliven, de hakkede, soltørkede tomatene samt kapers.
- Rør om og stek det hele videre i 2 minutter.
- Løs opp skyen i panna med et glass hvitvin og krydre med salt og pepper etter smak.
- Server Quorn-filetene med et dryss av persille.