½ ss vegetarisk worchestershire-saus, eller soyasaus
1 ts oregano
3 ss tomatpuré
1 ball med vegetarisk mozzarella, revet
10 g revet, vegetarisk Emmentalerost
Til deigen
300 g hvetemel
5 g tørrgjær
1 ts salt
2 ss olivenolje
Metode
Forvarm ovnen til 240°C. For å lage deigen heller du melet i en stor bolle og rører inn gjær og salt. Lag en fordypning, hell 2 dl lunkent vann og 1 ss olivenolje oppi og rør det inn med ei tresleiv til du får en myk og ganske fuktig deig. Hell den ut på en lett melet overflate og kna i fem minutter til den er myk. Dekk til med et rent kjøkkenhåndkle og sett til å heve på et lunt sted i 40-60 minutter, til den har nådd dobbelt størrelse.
Imens har du olje i en mellomstor stekepanne og legger Quorn-farsen oppi. Stek i to minutter, før du har i ei spiseskje tomatpuré, samt vegetarisk worchestershire-saus eller soyasaus, og oregano. Rør om og fjern fra varmen.
Fjern deigen fra bollen og kna raskt for å fjerne overflødig luft. Rull deigen ut til ca. 1 cm tykkelse (ca. 20 x 25 cm). Smør på den gjenværende tomatpuréen. Strø farseblandingen på toppen, og trykk lett ned slik at den synker ned i deigen. Legg mozzarella og emmentaler på toppen. Rull sammen til ei pølse, og skjær den i 2 cm tykke skiver. Legg skivene på et stekebrett og la dem heve i 10 minutter.
Stek i ovnen i 10 minutter, dekk så til og fortsett stekingen i 2-4 minutter til, til deigen er gyllen.