Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Safranduftende Quornbiter med fennikel og eple

serves
Porsjoner 4
cooking time
5 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

En enkel rett som du lager på mindre enn et kvarter. Den er både god og lettvint!

Ingredienser

  • 1 pakke Quornbiter
  • ½ fennikel, skåret i skiver
  • 1 liten romanesko eller fersk brokkoli delt i biter
  • 1 gul løk, skåret i strimler
  • 2 røde epler, skåret i terninger
  • 0,5 g safran

Slik gjør du

  1. Fres Quornbiter i litt olje til de får en gyllenbrun farge.
  2. Tilsett safran og rør godt.
  3. Legg grønnsakene i 1 dl vann og la det putre under lokk i ca. 5 minutter.
  4. Tilsett eplebitene og smak til med salt og pepper.
  5. Server gjerne på en salatseng og garner med granateple og bladpersille.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve