Vegetarisk farsesaus
Kos deg med en lun spaghetti bolognese laget med Quorn-farse i kveld. Strø vegetarisk parmesan over for å få en ekstra smaks-hit.
Tjener 4
10 mins
Enkel
371 kalorier
(Per porsjoner)
Laget med Quorn-farse
Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya
Ingredienser
- 300 g Quorn-farse
- 2 hvitløksfedd
- 1 gul løk
- 2 gulrøtter
- 400 gram knuste tomater, krydret med basilikum
- 2 dl rødvin
- 1 ss grønnsaksfond
- 2 ss honning
- Salt
- Pepper
- Olje til å steke i
- 250 g ukokt spagetti
- Parmesan
- Ferske urter
Metode
- Kok pastaen i henhold til bruksanvisning.
- Skrell løk, hvitløk og gulrøtter og riv dem fint.
- Varm olje i stekepannen. Stek farsen, gulrøtter, løk og hvitløk på middels varme til det får farge. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. La det småputre i ca. 10 - 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
- Server med nykokt pasta, parmesan og ferske urter.