Oppskrifter

Mac ’n’cheese med Quorn-farse

Hvis du er glad i mac n’ cheese så vil du elske vår kjøttfrie versjon med Quorn-farse. Vi tilsetter paprikapulver og karri for å få et lite ekstra smaksløft, så hele familien skal elske den!

Tjener 6

40 minutter

Enkel

289 kalorier
(Per porsjoner)

Laget med Quorn-farse

Rik på protein
Glutenfri
Ingen soya

Ingredienser

  • 300 g Quorn-farse
  • 300 g makaroni
  • 1/2 ss olivenolje
  • 2 løk, finkuttet
  • 2 ts karri, valgfritt
  • 1 ts paprikapulver, valgfritt
  • 2 ts soyasaus
  • 3 egg
  • 4 dl melk
  • 100 g reven, vegetarisk emmentalerost, valgfritt

Metode

  1. Forvarm ovnen til 180°C.
  2. Kok makaronien etter instruksjonene på pakken. Sil av og sett til side.
  3. Imens varmer du olje i en mellomstor stekepanne. Ha oppi løk, stek til denne er myk og gjennomsiktig. Tilsett karri og paprikapulver (dersom du ønsker dette), og stek i 1 minutt, før du tilsetter farsen. Stek i 2 minutter, så det brunes lett, bland så inn soyasausen.
  4. Bruk ei skje, legg farseblandingen i ei ildfast form og legg makaronien over. I en egen bolle blander du sammen egg og melk. Hell dette over makaronien, og strø ost over, om du ønsker det.
  5. Stek i ovnen i 30-35 minutter, til det får en gyllen farge.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter