Het, fristende og full av Thailands eksotiske smaker ... Fileter glasert med rød karripasta, soyasaus, lønnesirup og fersk limejuice, pakket i folie for å holde på de aromatiske duftene og den frodige smaken av Østen under tilberedning. Server den sammen med fargerike, dampede grønnsaker og du får uslåelige smakskombinasjoner på tallerkenen din på kort tid.
Juicen fra en liten lime og revet skall fra ½ lime
3 ts lønnesirup
2 ts matolje
Ingredienser til dampede grønnsaker
1 liten, rød paprika, skåret i terninger
1 liten oransje paprika, i terninger
3 babymais, halvert og blanchert i kokende vann i 3-4 minutter
1 gulrot kuttet i staver
2 små squash kuttet i tykke staver
1 liten rød chili, finkuttet
1 ½ ts rå ingefær, finkuttet
3 ts grønnsaksbuljong
en neve finkuttet koriander
Metode
Forvarm ovnen til 200°C
Bland alle ingrediensene til glasuren i en bolle. Ha oppi Quorn-filetene og bland godt.
Bland ingrediensene til de dampede grønnsakene.
Form to poser av aluminiumsfolie, ca 20 cm store. Putt halve grønnsaksblandingen og to av de glaserte Quorn-filetene i den.
Lukk folieposene ved å brette sammen endene. Sett de lukkede posene på et stekebrett og stek dem i ca 20 minutter i stekeovnen. Dryss finhakket koriander over og server.