Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Enkel flatbrødpizza med futt

cooking time
35 Minutter
serves
531 cals * Per Serving

Ingredienser

  • 150 g Quornstykker
  • 1 liten, oransje paprika, tynt skivet og med frøene fjernet
  • 1 liten aubergine, tynt skivet
  • 1 mykt flatbrød med hvitløk og persille
  • 100 g mozzarellaperler
  • 1 liten rød chili, i tynt skivede ringer
  • 8-10 mynteblader, finrevet
  • 2 ss olje smakssatt med hvitløk
  • 1 ss soyasaus
  • ½ ts chiliflak

Slik gjør du

Forvarm ovnen til  200°C. Legg den oransje paprikaen i et stekefat og bak i 10 minutter, ta den så ut og la den avkjøles.

I mellomtiden blander du ingrediensene til marinaden i en bolle og legger Quornstykkene oppi. Dekk til og la det marinere i 30 minutter.

Bruk en grillpanne, stek auberginene over høy varme i ett minutt på begge sider og sett det til side.

Legg flatbrødet på et stekebrett og legg de skivede auberginene, de marinerte stykkene, den oransje paprikaen, mozzarellaperlene og chilien på toppen og stek dette midt i ovnen i 12 minutter, eller til pizzaen er gyllen og mozzarellaen bobler.

Strø revet mynte over og server.

Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve