Vegetarisk Kiev-filet med geitost

Lær hvordan du lager Kiev-filet ved hjelp av geitost og Quorn-stykker. Få inspirasjon fra Quorn til julens middager, sammenkomster og fester.

Tjener 4

32 mins

A Little Effort

280 kalorier
(Per porsjoner)

8g av fett

Ingredienser

  • 4 Quorn-fileter, opptint og delt i to på langs
  • 30 g geitost, finrevet
  • 50 g kremost
  • 20 g mozzarella, revet
  • 24 g tørkede tranebær, hakket
  • 70 g siktet mel
  • 1/2 ts malt kanel
  • 100 ml vann, kjølig
  • 100 g ciabatta-brød, kjørt til smuler i foodprocessor
  • 6 g tørket salvie

Metode

  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Ha geitost, kremost, mozzarella og tranebær i en bolle og bland sammen.
  3. Plasser de oppdelte filetene på en lett smurt stekeplate, og legg 1/4 av blandingen på den nederste delen av hver filet. Legg den andre halvparten på toppen, og sett til side.
  4. Bland mel og kanel med vann, og pisk til ei røre.
  5. Legg brødsmulene i en stor bolle, og bland inn salvien.
  6. Gi filetene et ytre lag av røre, dypp dem så i smuleblandingen og legg dem på stekebrettet igjen. Gjenta til alle filetene har fått et lag.
  7. Stek midt i ovnen i 20 minutter.
  8. Server med urtepoteter og dampede grønnsaker.