Oppskrifter

Spinat- og søtpotetkarri med Quorn-farse

Rate this recipe

315 Kalorier Per porsjoner
Tjener 4
Gluten free

Ingredienser

  • 300 g Quorn-farse
  • 2 ss matolje
  • 1 ss karripulver av mild type
  • 1/2 ts malt ingefær
  • 1 ts chiliflak
  • 1 mellomstor løk, revet
  • 1 bit ingefærrot, ca 4 cm x 2 cm, revet
  • 1 liten søtpotet, skrelt og skåret i tynne skiver
  • 1,5 dl tomatpassata
  • 3 dl varm grønnsaksbuljong
  • 100 g blader av babyspinat, skylt
  • 125 g mango, skåret i store biter (se etter ferdig oppskårne i butikken)
  • 1 bunt frisk koriander, finhakket
  • 1 liten bunt frisk mynte, finhakket

Laget med Quornfarse

Se produkt