Bruk denne Pizza Caprese-oppskriften med vegetarisk Quorn-farse og lag den sammen med barna. Smør på hjemmelaget pesto og dekorer etter smak. Bon-appetit!
Tjener 4
15
mins
Easy
651 kalorier (Per porsjoner)
35g av fett (Per porsjoner)
Ingredienser
1 pakke frossen Quorn-farse
1 pakke ferdiglaget pizzadeig
400 g ferske cherrytomater (gjerne i forskjellige farger)
250 g mozzarella (vegetarisk)
1/2 potte frisk basilikum
Til pestoen
1/2 potte frisk basilikum
50 g pinjekjerner
2-3 ss olivenolje
2 ts sitronjuice
Salt og pepper
Metode
Forvarm ovnen til 250 grader. Bland alle pestoingrediensene i en blender og sett til siden. Skjær tomatene i fire biter.
Stek Quorn-farsen i en stekepanne slik det er angitt på pakken.
Rull ut pizzabunnen på et ark bakepapir og legg den på et stekebrett. Dekk bunnen med pesto, ha så på Quorn-farsen, og strø over de oppkuttede tomatene sammen med revet mozzarella.
Stek i ovnen til osten har smeltet og pizzaen har hevet seg og blitt gyllenbrun, ca 7-10 minutter.