Cæsar Salat

I denne kjøttfrie cæsarsalatoppskriften bruker man Quorn-fileter eller Quorn-stykker. En enkel oppskrift man raskt tromler sammen og bruker igjen og igjen.

Tjener 4

20 mins

Easy

Ingredienser

  • 1 pakke Quorn-fileter
  • 1 stor Romano salat
  • 1 dl aioli
  • 2 ansjosfileter
  • 100 gr parmesan
  • 20 krutonger
  • ½ rødløk
  • 2 hardkokte egg

Metode

  1. Bland en aioli med ansjosfilet samt revet parmesan for å lage Cæsardressingen.
  2. Stek baconet i pannen og la det tørke på et papirhåndkle.
  3. Stek Quornbiter til de er gyllenbrune.
  4. Vask salaten og kutt den i Quornfileter.
  5. Tilsett hakket rødløk, Quornfileter , bacon og hardkokt egg. Bland sammen med dressingen.
  6. Topp med litt revet parmesan.