Asiatisk wok med squashnudler og Quorn-stykker 

Denne kinesisk-inspirerte wok-retten gjør bruk av squash-nudler som et lavkarbo og glutenfritt alternativ til vanlige nudler. Den er proppfull av grønnsaker og proteiner - en kjernesunn og deilig rett.

Tjener 4

10 mins

Easy

217 kalorier
(Per porsjoner)

Ingredienser

  • 250 g Quorn-biter
  • 1 ss matolje
  • 3 ss soyasaus
  • 3 ss risvin
  • 1 ss lønnesirup
  • 1 ss ingefærrot, malt
  • 1 ss kokosolje
  • 2 squash, høvlet i tynne bånd/nudler med en grønnsaksstrimler eller gulrotskreller
  • 1 gulrot, skrell og skjær i fyrstikkstrimler
  • 2 vårløk, skivet
  • 125 g sukkererter, delt i to på langs
  • 2 pak choi, revet
  • 2 ss lønnesirup
  • 2 ss yuzu (eller hvis det ikke er å få tak i, prøv 2 deler mandarinjuice til 1 del grapefrukt)

Metode

  1. Lag marinaden ved å blande marinadeingrediensene i en bolle. Rør inn Quorn-stykkene, dekk til, og la stå i kjøleskapet i 20 minutter.
  2. Forvarm matoljen og stek de marinerte Quorn-stykkene i 4-5 minutter. Fjern og hold dem varme.
  3. I den samme pannen woker du squashnudlene og de andre grønnsakene i kokosoljen i 4-5 minutter til de er myke.
  4. Server på tallerkener, legg de marinerte Quorn-stykkene på toppen og hell dressingen lett over.