Asiatisk Quornfarse i salatblad

Alle Asias smaker rykker nærmere deg i denne deilige fusjonen av Quorn-farse marinert i en glasur av hoisin-saus, soya og sherry. Den stekes med vårløk, vannkastanjer, bønnespirer og en eksplosjon av chili. Det hele serveres i et fingermat-stort, sprøtt salatblad med sukkererter. En sunn og uforglemmelig matrett!

Tjener 4

25 mins

Easy

Ingredienser

  • 300 g Quorn-farse
  • 1 ss olivenolje
  • 2 ss hoisinsaus
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss tørr sherry eller risvin
  • 1 ts rød chili, finhakket
  • 4 vårløk, skåret i skiver
  • 50 g vannkastanjer, skåret i tynne skiver
  • 50 ml vann
  • 100 g risnudler, kokt
  • 60 g bønnespirer
  • 10 sukkererter, skivet og blanchert
  • Salatblader: hjertesalat eller romano

Metode

  1. Hell hoisin- og soyasaus, sherry og chili i en bolle. Ha oppi den avkjølte Quorn-farsen. Bland godt så væsken fordeles og sett til side.
  2. Varm opp oljen i en wokpanne eller stor stekepanne og stek vårløken i 1 minutt.
  3. Ha oppi Quorn-farse og wok den i 5 minutter. Tilsett vannkastanjer, bønnespirer og vann og stek i 1 minutt så grønnsakene blir myke.
  4. For å sette sammen retten legger du salatbladene på fat, legger litt nudler nederst i bladet og fyller på med hoisin-farsen. Bruk bønnespirer og sukkererter som garnityr på toppen.