Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Lidenskapelig opptatt av BÆREKRAFT

Det begynte med en STOR idé

Røttene våre går helt tilbake til 1960-årene, en tid da man var genuint bekymret for vår evne til å produsere nok mat til alle i verden. Som svar på dette startet grunnleggeren vår, Lord Rank, et prosjekt for å finne en ny proteinkilde.

Bedre for deg og planeten 

Quorn-produktene lages av mykoprotein. Mykoprotein er et ernæringsmessig sunt protein som er kjøttfritt, og som naturlig har små mengder mettet fett og store mengder fiber. Quorn-produktene ligner kjøtt i smak, utseende og tekstur, perfekt for deg som ønsker å spise mindre kjøtt eller lage sunnere varianter av dine favorittmiddager..

Anbefales av leger, ernæringsfysiologer og hjerte-organisasjoneroverhele verden

EN MELDING FRAADMINISTRERENDE DIREKTØR

I Quorn har vi en enkel målsetning: Å hjelpe forbrukere spise mindre kjøtt. Med tanke på de etiske, helsemessige og miljømessige fordelene ved Quorn-matvarer, er vårt samfunnsansvar kjernen i alt vi gjør.

Kevin

Gjennom hele produksjonen fra åkeren til
tallerkenen, er vi opptatt av
enestående miljømessig
prestasjon