Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Sunt ProteinIDEELT SOM EN DEL AV EN AKTIV LIVSSTIL

Hvorfor er protein så viktig?

Proteinrik mat har lenge vært populær blant mennesker som fører en aktiv livsstil. Når du ser på hva protein gjør for kroppen, er det enkelt å skjønne hvorfor: protein består av essensielle aminosyrer som utgjør byggesteiner for bein, muskler og blod.

Protein, sammen med trening som en del av en sunn livsstil, kan hjelpe deg med å forbedre muskelmassen, som igjen kan hjelpe deg med å øke den generelle styrken. Det kan redusere tiden det tar å komme seg igjen etter en tøff joggetur eller anstrengende treningsøkt, og det utgjør en viktig del av antistoffene som holder deg sunn. Det finnes i håret og neglene også, så hvis du spiser mye høykvalitetsprotein kan du både se flott ut og kjenne deg bedre.


Hvorfor velge Quorn™ Vegetardeig som en sunn proteinkilde*?

Noen proteinkilder inneholder mettet fett, men ikke Quorn. Produkter som Quorn™Vegetardeig og Quorn™ Biter er en ernæringsmessig sunn proteinkilde*, som kan bidra til å opprettholde normal bein- og muskelmasse. Disse produktene er også en kilde til fiber og inneholder lite mettet fett, ideelt hvis du fører en aktiv livsstil.

Det anbefales å spise 50 g protein hver dag. Produkter som Quorn™ har høyt proteininnhold men mindre mettet fett enn andre lignende proteinkilder. Du kan blande Quorn produktene med andre sunne proteinmatvarer, som kidneybønner, for å lage herlige måltider. En porsjon Quorn chilli på 399 kalorier har mer enn 20 g protein og bare 0,8 g mettet fett.


Fakta om Quorn

Våre allsidige og gode produkter er raske og enkle å lage, og er i tillegg et sunt valg. Produktene er bra for deg og din familie ettersom de er proteinrike og ofte har et lavt fettinnhold.


Naturlig lavt fettinnhold

Hovedingrediensen i Quorn er et sopp-protein som har et naturlig lavt fettinhold, også hva angår mettet fett. Det inneholder i tillegg relativt lite kalorier.


Proteinrikt

Som navnet antyder er sopp-protein en vegetarisk proteinkilde med høy næringsverdi. Det inneholder alle de viktige aminosyrene som du finner i protein fra rødt kjøtt og kylling.


Godt og raskt å lage

Du kan tilberede Quorn-produkter på samme måte som du vanligvis gjør med kjøtt og kylling; på komfyren, i ovnen, på grillen eller i mikrobølgeovn. Quorn-produktene har ofte kortere tilberedelsestid og behøver ikke å tines før bruk, men kan benyttes direkte fra fryst tilstand.


Fritt for kolesterol

Våre produkter (Quorn-deig og Quorn-biter) inneholder ikke noen form for kolesterol, noe som er perfekt for et kosthold som bidrar til et frisk hjerte.