Skip to main content

Vegetarisk Kiev-filet med geitost

quorn fillet chicken kiev recipe with goats cheese meat-free recipe

Lær hvordan du lager Kiev-filet ved hjelp av geitost og Quorn-stykker. Få inspirasjon fra Quorn til julens middager, sammenkomster og fester.

Tjener 4

32 mins

Litt innsats

280 kalorier
(Per porsjoner)

8g av fett

A bag of Quorn Fillets showing the prepared product and information on an orange and charcoal background.

Laget med Quorn-fileter

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Ingredienser

  • 4 Quorn-fileter, opptint og delt i to på langs
  • 30 g geitost, finrevet
  • 50 g kremost
  • 20 g mozzarella, revet
  • 24 g tørkede tranebær, hakket
  • 70 g siktet mel
  • 1/2 ts malt kanel
  • 100 ml vann, kjølig
  • 100 g ciabatta-brød, kjørt til smuler i foodprocessor
  • 6 g tørket salvie

Metode

  1. Forvarm ovnen til 180°C
  2. Ha geitost, kremost, mozzarella og tranebær i en bolle og bland sammen.
  3. Plasser de oppdelte filetene på en lett smurt stekeplate, og legg 1/4 av blandingen på den nederste delen av hver filet. Legg den andre halvparten på toppen, og sett til side.
  4. Bland mel og kanel med vann, og pisk til ei røre.
  5. Legg brødsmulene i en stor bolle, og bland inn salvien.
  6. Gi filetene et ytre lag av røre, dypp dem så i smuleblandingen og legg dem på stekebrettet igjen. Gjenta til alle filetene har fått et lag.
  7. Stek midt i ovnen i 20 minutter.
  8. Server med urtepoteter og dampede grønnsaker.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter