Kos deg med en lun spaghetti bolognese laget med Quorn-farse i kveld. Strø vegetarisk parmesan over for å få en ekstra smaks-hit.
Tjener 4
10
mins
Easy
371 kalorier (Per porsjoner)
Ingredienser
300 g Quorn-farse
2 hvitløksfedd
1 gul løk
2 gulrøtter
400 gram knuste tomater, krydret med basilikum
2 dl rødvin
1 ss grønnsaksfond
2 ss honning
Salt
Pepper
Olje til å steke i
250 g ukokt spagetti
Parmesan
Ferske urter
Metode
Kok pastaen i henhold til bruksanvisning.
Skrell løk, hvitløk og gulrøtter og riv dem fint.
Varm olje i stekepannen. Stek farsen, gulrøtter, løk og hvitløk på middels varme til det får farge. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. La det småputre i ca. 10 - 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
Server med nykokt pasta, parmesan og ferske urter.