Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Vegetarisk farsesaus

serves
Porsjoner 4
cooking time
10 Minutter
serves
371 cals * Per Serving

Ingredienser

  • 300 g Quorn-farse
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 gul løk
  • 2 gulrøtter
  • 400 gram knuste tomater, krydret med basilikum
  • 2 dl rødvin
  • 1 ss grønnsaksfond
  • 2 ss honning
  • Salt
  • Pepper
  • Olje til å steke i
  • 250 g ukokt spagetti
  • Parmesan
  • Ferske urter

Slik gjør du

Kok pastaen i henhold til bruksanvisning.

Skrell løk, hvitløk og gulrøtter og riv dem fint.

Varm olje i stekepannen. Stek farsen, gulrøtter, løk og hvitløk på middels varme til det får farge. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. La det småputre i ca. 10 - 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server med nykokt pasta, parmesan og ferske urter.

Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve