Skip to main content

Vegetarisk farsesaus

Kos deg med en lun spaghetti bolognese laget med Quorn-farse i kveld. Strø vegetarisk parmesan over for å få en ekstra smaks-hit.

Tjener 4

10 mins

Enkel

371 kalorier
(Per porsjoner)

Vegetarian Quorn Mince product packaging with nutritional information

Laget med Quorn-farse

Rik på protein

Glutenfri

Ingen soya

Ingredienser

  • 300 g Quorn-farse
  • 2 hvitløksfedd
  • 1 gul løk
  • 2 gulrøtter
  • 400 gram knuste tomater, krydret med basilikum
  • 2 dl rødvin
  • 1 ss grønnsaksfond
  • 2 ss honning
  • Salt
  • Pepper
  • Olje til å steke i
  • 250 g ukokt spagetti
  • Parmesan
  • Ferske urter

Metode

  1. Kok pastaen i henhold til bruksanvisning.
  2. Skrell løk, hvitløk og gulrøtter og riv dem fint.
  3. Varm olje i stekepannen. Stek farsen, gulrøtter, løk og hvitløk på middels varme til det får farge. Tilsett resten av ingrediensene og bland godt. La det småputre i ca. 10 - 15 minutter. Smak til med salt og pepper.
  4. Server med nykokt pasta, parmesan og ferske urter.

INSPIRASJON TIL OPPSKRIFTER

Se alle oppskrifter