Tikka Masala

Prøv denne raske og enkle oppskriften på Tikka Masala med Quorn-stykker, laget med yoghurt, rød paprika og løk, og toppet med frisk koriander.

Tjener 4

35 mins

Easy

£ 0.70.00
(Per porsjoner)

9.4 g fiber
(Per porsjoner)

11 g protein
(Per porsjoner)

Ingredienser

  • 300 g Quorn-biter
  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 2 stk løk, skrelt og grovt hakket
  • 4 ss Tikkapasta
  • 1 ss tørket kokos
  • 1 dl grønnsaksbuljong
  • 4 ss matfløte
  • 1 ss fersk koriander, hakket
  • 1 stk chili – uten stener, skåret i ringer

Metode

  1. Varm opp oljen i en stor kasserolle. Fres løk og tikkapasta sammen i 4 minutter under omrøring.
  2. Bland inn tørket kokos og grønsaksbuljong. Kok opp, sett ned varmen og la det småputre under lokk i 5 minutter. Mos det så sammen.
  3. Kok det opp igjen og tilsett Quornbiter. La det putre uten lokk i 8 minutter.
  4. Bland inn fløte og koriander. Varm.
  5. Serveres sammen med basmatiris.