Vi bruker informasjonskapsler på nettstedet vårt. Informasjonskapsler er små filer med informasjon som gjør at vi kan opprettholde din tilkobling til nettstedet. Disse informasjonskapslene brukes ikke til å innhente eller lagre personlig identifiserbar informasjon.

Oppskrifter FOR ALLE

Tikka Masala

serves
Porsjoner 4
cooking time
35 Minutter
serves
0 cals * Per Serving

En indisk klassiker og en smakfull matrett

Ingredienser

  • 2 ss vegetabilsk olje
  • 2 stk løk, skrelt og grovt hakket
  • 4 ss Tikkapasta
  • 1 ss tørket kokos
  • 1 dl grønnsaksbuljong
  • 300 g Quornbiter
  • 4 ss matfløte
  • 1 ss fersk koriander, hakket
  • 1 stk chili – uten stener, skåret i ringer

Slik gjør du

  1. Varm opp oljen i en stor kasserolle. Fres løk og tikkapasta sammen i 4 minutter under omrøring.
  2. Bland inn tørket kokos og grønsaksbuljong. Kok opp, sett ned varmen og la det småputre under lokk i 5 minutter. Mos det så sammen.
  3. Kok det opp igjen og tilsett Quornbiter. La det putre uten lokk i 8 minutter.
  4. Bland inn fløte og koriander. Varm.
  5. Serveres sammen med basmatiris.
Print oppskrift
Andre oppskrifter du kan prøve